Zondag 4 verliest topper

Zondag 4 verliest topper

Op de eerste mooie zondag van het jaar heeft Zondag 4 vanmorgen verloren van Molenschot 3. Na een 0 – 1 ruststand liep de score in de tweede helft op naar 1 – 5.

Eigenlijk ging het gelijk op in het begin van de wedstrijd, Zondag 4 had veel balbezit en probeerde zorgvuldig op te bouwen met laatste man Wim Veldhuis die continu goed inschoof naar het middenveld. Maar de Papendrechters waren niet bij machte om de verdediging van Molenschot echt onder druk te zetten. Grote kansen leverde het niet op. Molenschot kreeg ook niet veel doelkansen maar wist één moment van onoplettendheid in de Papendrecht verdediging af te straffen en scoorde de 0 – 1.

Na de rust zette Zondag 4 alles op alles in de jacht op de gelijkmaker, hierbij fanatiek aangespoord door de trouwe aanhang. Het wachten was op de 1 – 1 maar de goal viel aan de andere kant en daarmee was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. De score liep nog verder op maar gelukkig wist Frank Glimmerveen de eretreffer nog te binnen te schieten. Eindstand 1 – 5.
In de archieven vonden we nog een leuke foto van een Papendrecht feestje in de kleedkamer, waarschijnlijk na een behaald kampioenschap. Met daarop als stralend middelpunt onze eigen blonde middenvelder Robbie U. We zijn wel benieuwd wat er in de witte bekertjes zat. Ongetwijfeld champagne!
rob_u_kampioen

Commentaren zijn niet meer mogelijk.