Papendrecht 4 – Gilze 6: een beladen duel!

Papendrecht 4 – Gilze 6: een beladen duel!

Je kunt erop wachten: de prestaties van het vierde vallen tegen en dan slaat de onrust toe. Onderlinge verdachtmakingen over omkoping en doping, spelers die blessures simuleren, maar wel op wintersport gaan en veel vuilspuiterij, nota bene via de eigen website. De sfeer zal zondag a.s. grimmig zijn als tegen Gilze 6 moet worden aangetreden, maar we gaan uit van het volle verstand van de supporters. En laten we hopen dat de spelers vooral in de spiegel in plaats van naar een ander kijken.

Het hoort allemaal bij de volksclub die Papendrecht 4 is. Gilze zal geen boodschap hebben aan het gedoe bij het vierde. In Gilze werd Papendrecht weggespeeld, maar dat was op kunstgras.

De terreinknechten van het vierde kregen afgelopen week de opdracht het gras niet te maaien en een ware knollentuin te prepareren, om de verwende kunstgrasmannen uit Gilze in het nauw te brengen.

Saillant detail is verder natuurlijk dat onze spits Frank Glimmerveen al weer enige tijd in Gilze woont. Mag hij met de Gilze-bus meerijden? Wordt zijn huis zaterdagnacht beklad? We wachten het maar weer af.

De opstelling blijft geheim tot 5 minuten voor de wedstrijd. Wie er gaat fluiten is natuurlijk geen geheim, dat is heer Bosselaar die naar verwachting voor de 1000-ste keer in zijn loopbaan de kaarten op zak zal houden. Hulde daarvoor!

Kaartjes zijn af te halen bij snackbar De Bonte Kraai, hét adres voor een lekker balletje uit de jus!

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.