Zondag 4 herstelt zich knap

Zondag 4 herstelt zich knap

Even dreigde het seizoen als een nachtkaars uit te gaan voor Zondag 4 maar er broeide wat bij de Papendrechters. Dit bleek wel uit de grote hoeveelheid inspiratiemails die de afgelopen week verstuurd werden. Het resultaat mocht er dan ook zijn. De partij tegen Gilze 6 stond in het teken van herstel. En alhoewel de eerste helft de gasten uit Gilze een licht overwicht hadden hield Zondag 4 met vereende krachten het doel schoon. En ging zelfs rusten met een 1 – 0 voorsprong door Frank Glimmerveen die terecht een vrije trap opeiste en deze onberispelijk in de rechter benedenhoek schoot.
Na de rust vielen er binnen 5 minuten 3 spelers geblesseerd uit, maar Zondag 4 liet zich niet van de wijs brengen en speelde soeverein naar de winst.

Uit een corner van Luciën Louwman was het Eric Hoorn die de 2 – 0 binnenkopte. Aangezien alle spitsen van het veld verdwenen waren, kreeg Gerardo Dell’Aquila eindelijk zijn kans voorin. Hij was een voortdurende plaag voor de Gilze-defensie en bekroonde zijn optreden met een fraaie treffer. Eindstand 3 – 0, wat een weelde. De vaste aanhang van de Papendrechters was zeer te spreken over dit optreden, bravo Zondag 4!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.