Valse start Zondag 4

De seizoensopening van Zondag 4 thuis tegen Unitas’30 6 is minder goed verlopen dan waarop vooraf gerekend was, op het Slobbengors trokken de bezoekers uit Etten-Leur aan het langste eind in een doelpuntrijke wedstrijd, uitslag 3-5. Zondag 4 liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan, zo stond al na 4 minuten spelen een 1-2 stand op het scorebord.

Natuurlijk zijn er ook positieve zaken te melden zoals de 3 doelpunten: Kessi die door gaat waar hij vorig jaar gebleven was, een treffer van de onvermoeibare Wilco en Ramon die zijn debuut bij Zondag 4 bekroonde met de mooiste goal van de dag, strak binnenkant voet in de verre hoek. Waarvan akte!

Eén antwoord op “Valse start Zondag 4”

  1. Peter Bosselaar schreef:

    Verslag van het vierde ook al slachtoffer van de recessie ?