Gehavend Papendrecht 4 gaat naar Emma

Gehavend Papendrecht 4 gaat naar Emma

De zwaar bevochten zege tegen Gilze (3 – 0) eiste zijn tol. Liefst 4 spelers vielen geblesseerd uit en dat betekent dat JWDM zondag moet puzzelen om tot een opstelling te komen. De trouwe aanhang weet één ding zeker: er staan zondag weer gewoon 11 spelers aan de aftrap, fit of niet! De sfeer op de trainingen afgelopen week was een stuk vrolijker dan de afgelopen periode. Een zege doet wonderen en er leeft onder de vaste fans de hoop dat het seizoen wel eens mooi afgesloten kan worden.

Dat moet dan zondag gebeuren tegen SC Emma de roemruchte vereniging uit Dordrecht. De club van de gebroeders van der Gijp en later ook van de gebroeders Roeland.

Emma fuseerde een aantal jaren geleden met ASW en ODS tot SC Reeland, maar is na een afsplitsing inmiddels weer gewoon Emma, zoals het hoort.

We verwachten zondag een mooi rood-zwart-lint van Papendrecht-4-aanhangers op de brug over de Merwede. Aanvangstijd is 11.00 uur. Scheidsrechter: Roelof Luinge.

Grote vraag is overigens of Patigoal van Wijngaarden op tijd terug is uit LA. De ietwat megalomane spits schittert al maanden door afwezigheid maar heeft nog steeds de grootste praatjes. Tijd voor daden, zouden we denken.

(Auteur: Wim)

Patrick in LA

 

Bijschrift:

Pelle met KLM-crew in LA. Beckham niet gezien, zoeken nog wel een spits, wellicht dat ……..

M. vr.gr. Patrick van Wijngaarden

P.S.

Voor intimi uit St. Anton: foto is gemaakt door Donna!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.