Laatste wedstrijd Zondag 4: thuis tegen Rijen

Laatste wedstrijd Zondag 4: thuis tegen Rijen

Terwijl het derde in Rijen kampioen gaat worden tegen Rijen 7, ontvangt het 4e op het Slobbengors Rijen 9. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen en dat trekt meestal veel publiek. Met de radio aan het oor het live-verslag volgen van het 3e en nog één keer genieten van de capriolen van Zondag 4. En dan die verschrikkelijke voetballoze periode in: mee naar schoonmoeder, de tuin harken, naar de Ikea etc.

Papendrecht 4 is in de winning mood na 2 achtereenvolgende zeges. Als er weer gewonnen wordt, stijgen de mannen van JWDM mogelijk nog een plaats op de ranglijst en dan kan het dak er wel eens af gaan in de kantine!

Zoals gebruikelijk weer veel halve en hele geblesseerden. Maakt niet uit, het tikkie-takkie voetbal wordt toch weer op de mat gelegd.

Aanvang 10.00 uur, scheidsrechter heer Bosselaar, zondagcommissie vrouw Bosselaar.

Kaarten zijn af te halen bij jongerencentrum Omah. Kom de mannen van Zondag 4 uitzwaaien!

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.