Zondag 4 sluit seizoen af met remise

Zondag 4 sluit seizoen af met remise

Op een zonovergoten Slobbengors speelde Zondag 4 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Rijen 9. Opvallend veel supporters langs de lijn deze ochtend, natuurlijk nieuwsgierig geworden na de goede resultaten van de afgelopen weken. Zondag 4 begon ook goed aan de wedstrijd en was beter dan de tegenstander. Rob van den Sigtenhorst scoorde Cruyffiaans op aangeven van Johan Keizer. Daarna werd het spel van de Papendrechters slordiger en gaven zij het initiatief uit handen. Rijen rook zijn kans en scoorde 2 maal voor de rust. Na de thee kwam Zondag 4 goed uit de startblokken en het was de Papendrechtse Messi die hard en droog de gelijkmaker binnen knalde. De overwinning lag voor het grijpen maar de uitstekende spits van Rijen zette zijn team onverwacht weer op voorsprong.

Zondag 4 moest opnieuw in de achtervolging. Inmiddels was Frank Glimmerveen ingevallen en dankzij zijn geniale boogbal van 35 meter, die op de lat belandde, kon Messi in de rebound de bal langs de Rijen keeper tegen de touwen koppen. Eindstand 3 – 3.
Het seizoen zit er op, Zondag 4 bedankt Peter en Jeannette Bosselaar, alle bereidwillige invallers en natuurlijk de supporters. Op naar het volgende seizoen!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.