Herman Woudenberg doet Alpe d’HuZes

Herman Woudenberg doet Alpe d’HuZes

Onze teamgenoot Herman, die behalve een geweldige voetballer ook een goede wielrenner is, gaat dit jaar deelnemen aan de Alpe d’HuZes om op die manier geld op te halen voor het goede doel.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen.

Herman is lid van het team Bouwmaat dat meedoet aan de Alpe d’HuZes, 6 beklimmingen voor het goede doel op 6 juni 2013. Iedere donatie wordt goed besteed, 100% van het geld gaat naar de KWF kankerbestrijding.

Voor meer informatie, een donatie of een reactie:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/hermanwoudenberg/herman-woudenberg/

Herman, veel succes!

Banddikte-2

Commentaren zijn niet meer mogelijk.