Pikant duel in Roosendaal: Herman Woudenberg bestrijdt zijn werkgever

Pikant duel in Roosendaal: Herman Woudenberg bestrijdt zijn werkgever

Een pikant duel a.s. zondag voor zondag 4, als het aantreedt tegen BSC Roosendaal. Papendrecht 4 verraste vorig seizoen vriend en vijand door in Roosendaal met 0-2 te winnen van de gemiddeld 20 jaar jongere tegenstanders, die ongetwijfeld op revanche uit zijn. Daarnaast start Papendrecht zondag met Herman Woudenberg in de basis, wetende dat Herman trainer is van het tweede van BSC! Ongetwijfeld zullen vele BSC’ers met eigen ogen willen aanschouwen of hun trainer ook de praktijk beheerst.

Papendrecht mist Louis, Ramon, Rob S., Patrick en Gerrit, maar er blijft voldoende kwaliteit over. En dat zal nodig zijn, want BSC won de eerste wedstrijd van het seizoen met liefst 9-2. Vanwege de te verwachten drukte wordt de Papendrecht-aanhang verzocht de auto’s te parkeren op de speciaal gereserveerde parkeerplaats.

Het duel beging om 10.00 uur plaatselijke tijd.

(Auteur: Wim)

Eén antwoord op “Pikant duel in Roosendaal: Herman Woudenberg bestrijdt zijn werkgever”

  1. Herman schreef:

    Het was weer lekker om te voetballen , jammer dat we verloren hebben van BSC . Ik hoop tot snel

    Veel succes de volgende wedstrijden

    Groet,
    Herman