17e Robin Matena-Bokaal 22 juni 2013

17e Robin Matena-Bokaal 22 juni 2013

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, de datum is bekend. De 17e (leg ‘m daar maar neer) RMB zal worden gehouden op 22 juni 2013 !!! Maak een team, ga sponsors zoeken. Voor teams wordt uitgegaan van een minimale inleg van 125 Euri (in het geval 5 spelers). Dat geld kan overigens altijd ingezameld en overgemaakt worden aan het goede doel. Als mensen het leuk vinden, mogen ze een eigen cheque overhandigen. Stort alvast je bijdrage:

ING  53.25.707 ten name van W. Erkelens onder vermelding van RMB 2013

Maakt niet uit wat je doet, maar DOE WAT!!! BE THERE!!!

RMB-vrijwilligers, wheelers Evergreen/ROW en begeleiding mogen ook de avond reserveren voor een knallende afterparty!!
Wat moet je in een jaar zonder paaldansen? Natuurlijk; vol uitpakken voor de 17e editie van de Robin Matena-Bokaal!! Op zaterdag 22 juni opent sporthal de Laaght haar deuren voor dit spectaculaire evenement. Smeuïge details staan hieronder. Zoals ieder jaar hebben we weer een afwisselend programma samengesteld, dus het is zaak op tijd aanwezig te zijn. We beginnen om 10.45 uur. Deelnemers dienen uiterlijk om 10.30 uur aanwezig en omgekleed te zijn. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar.

In sporthal de Laaght binden 16 rolstoelhockeyteams met elkaar de strijd aan om de felbegeerde trofee waaronder drie teams van Evergreen on Wheels (handgedreven en elektrisch). Hierbij zitten jongens die zelf Duchenne hebben. De rolstoelers zijn favoriet voor de titel. De overige teams bestaande uit voetballers, ijshockeyers, motorrijders, handballers etc. zijn namelijk lang niet zo bedreven in deze sport. Dit allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen de spierziekte van Duchenne.

Feyenoord-icoon John de Wolf reikt aan het einde van de middag de prijzen uit.
Daarvoor valt er ook van alles te beleven. De dansers van Da Bounce Squad openen het toernooi op spectaculaire wijze en in de middag staan optredens van Redo & BBoy Jeroenski (Breakdance) en Brandwerk (Rap) gepland. Het geheel wordt muzikaal omlijst door DJ van dienst Jan Klijn. Hoogtepunt zal echter zijn als de volledige selectie van het Driedûh in niets verhullende kledij zich in de volle sporthal laat wegen. Vanaf maart zijn deze helden namelijk aan het “afvallen voor Duchenne”. Het eerste weegmoment leverde een gemiddelde van 101 kg op. SPEKtakel dus verzekerd.

Voor de inwendige mensch wordt uiteraard ook weer gezorgd door de cateringploeg van Zondag 5. De ballen van Ted zijn inmiddels een traditie. Vooraf reserveren wordt aangeraden.
Voor een sportief verloop van de wedstrijden tekent ook dit jaar weer oud-betaaldvoetbalscheidsrechter Henk van Ettekoven. Hij wordt geassisteerd door Peter Bosselaar en Theo Molendijk. De 010-Cheerleaders maken de feestvreugde tenslotte compleet.

Doel van de dag is het ophalen van zoveel mogelijk Euri voor onze goede doelen. Dit zijn Stichting On Wheels, Stichting Duchenne Parent Project en natuurlijk Robin zelf. In overleg met Addy en Bianca gaat het grootste deel van de opbrengst ook dit jaar weer naar de Stichting On Wheels. Deze Stichting heeft hard geld nodig voor onderhoud c.q. vervanging van de vier aangepaste campers, renovatie van het chalet in Zeeland en vervanging van de “Pausmobiel”. Een ander belangrijk deel van de opbrengst gaat naar het Duchenne Parent Project, dat wetenschappelijk onderzoek financiert.

Na afloop van het toernooi is er een Barbecue waaraan iedereen kan deelnemen. De Barbecue zal verzorgd worden door de catering van Restaurant de Pepermolen en de muziek en drank door Richard Vermeij Verhuur. Deze twee sponsoren hebben de barbecue inclusief 3 consumpties voor de rolstoelers en twee begeleiders per persoon en voor de vrijwilligers(zonder partner) belangeloos beschikbaar gesteld. Voor de overige mensen die aan deze gezellige barbecue mee willen doen, het verzoek dit voor 8 juni aanstaande aan te geven via de mail aan:

r.butter@upcmail.nl

In deze mail graag vermelden barbecue RMB 2013 en het aantal personen. De kosten bedragen 10 Euro per persoon. Het totale bedrag dient uiterlijk 12 juni bij ons binnen te zijn in verband met de betaling aan de leveranciers. Je kunt dit bedrag storten op rekeningnummer

ING  53.25.707  ten name van W. Erkelens, onder vermelding van  Barbecue.

Wij willen jullie er met klem op wijzen dat aanmeldingen na 8 juni en op de dag zelf niet gehonoreerd kunnen worden in verband met het te bestellen vlees. Dit betekent dat als je geld niet op 12 juni op bovengenoemde rekening staat, je helaas niet kunt deelnemen aan deze barbecue.

Hoeveel geld we ook ophalen, samen een topdag beleven is voor de jongens onbetaalbaar. Zorg dus dat je er bij bent! Laat mij a.u.b. direct weten of je meedoet en wat je bijdrage dit jaar zal zijn. Als je nog vragen hebt hoor ik het graag.

Met rollende groet,

Ron Butter
Wim Erkelens  078-6150863 / 06-11334864,  wimenhester@hetnet.nl

Commentaren zijn niet meer mogelijk.