Herman flikt het ‘m!

Herman flikt het ‘m!

Op 6 juni Herman heeft voor het goede doel, KWF, liefst vijfmaal de Alpe d’Huez weten te bedwingen. Met zijn team, bestaande uit 8 fietsers, heeft hij bijna 60.000 euro binnengehaald en met zijn bedrijf ruim een kwart miljoen.

“Mijn beleving en ervaringen die ik op 6 juni heb mogen meemaken, zijn van uitzonderlijk hoog emotiegevoel. Niet alleen het doel waarvoor we gereden hebben, maar ook de emotie van samenhorigheid is uniek te noemen. Je wordt door iedereen aangemoedigd om de top te bereiken, zo zal het in het gewone leven ook moeten zijn, elkaar aansporen om je doel te bereiken. Het was in 1 woord een geweldige en overweldigende ervaring, daarom wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar inzet. Met vriendelijke Alpd6 groeten, Herman.”

Jan Willem: “Klasse Herman, super, een geweldige prestatie. Ik zou al moeite hebben met vijf meter Alp d’Huez. Nogmaals de bevestiging dat Herman volledig terecht uitgeroepen is tot Man van het Seizoen.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.