VOETBALUITJE juni 2013

VOETBALUITJE juni 2013

Organisator: Kenneth van den Hoven.
Locatie: Willaerts.
Omschrijving: Beste voetballers en toeschouwer (Rob U.).

Begin mei: “Hoi JW en andere giganten, misschien kan ik me nog wel nuttig maken met het organiseren van ons jaarlijks teamuitje! De smaken die we nu geproefd hebben zijn Breda, Rotterdam en de Willaerts in Papendrecht. Kan me nog vaag herinneren dat het laatste uitje in Willaerts erg geslaagd was en ben benieuwd of jullie dat ook vinden en willen we dat dit jaar weer??? Ikzelf wel. Zo ja, dan stuur ik deze week een datumprikkertje jullie kant op. Groet, Kessi.”

“Hallo Kenneth, wat het teamuitje betreft: ik sluit me bij je aan. Ik vond Willaerts vorig jaar ook heel geslaagd en wat mij betreft doen we dat weer. Wel zo makkelijk gewoon in Papendrecht. Het eten was uitstekend en het was heel gezellig in Willaerts. Wat wil je nog meer. Groeten, Jan Willem.”
“Het is weer tijd voor onze traditie om het voetbalseizoen af te sluiten met een opluistering van ons toetje, het VOETBALUITJE van 2013, want dat hebben we wel verdiend gezien onze eindsprint! Heb wat rondgevraagd en gemaild en denk dat Willaerts ons vorig jaar als ouwe lullen en mij wel is bevallen. Dus bij dezen de data… en hopelijk zijn we met z’n allen bij elkaar om de tactiek van volgend jaar te kunnen neerzetten naar een mogelijk kampioenschap (Yeah right). Groet, Kessie.”
Daar waar Rob U. op het veld altijd het langzaamst is, was hij bij het invullen van de data voor het voetbaluitje het snelst. Als er een feestje is, kan hij wel haantje de voorste zijn. Nu tijdens het voetballen nog.

Half mei: “Mannen, nog een paar moeten hun voorkeur geven en dan ik bepalen wanneer we de sluiting van ons seizoen kunnen vieren….. Met sportieve groet, Kenneth van den Hoven aka Kessi.” Ramon: “Kessi, al iets bekend over slotavond in Willaerts?” “Er is een drietal data dat voorop loopt in de peiling, maar wacht nog steeds op een aantal mensen. Dus dat wachten we nog ff af. Kessi.”
Eind mei: “Beste voetballers, reserveer vrijdag 28 juni 2013! Dit is de datum geworden voor het Zondag-4-uitje in Willaerts. Voor die avond hebben 14 mensen aangegeven dat ze kunnen, inclusief Louis de H. Helaas kan Wilco niet, voor mister Keizer is het nog onbekend. Herman, Eric en Wim hebben nog niet gereageerd. Met vriendelijke groet, Kenneth van den Hoven.” Gerrit: “Wat voor nut heeft nou zo’n datumprikker als Johan Keizer overal ‘liever niet’ invult…”
Half juni: “Beste voetballers, even een reminder voor vrijdag 28 juni: verzamelen rond 19:00 uur in Willaerts. De tafel voor het eten (Het Drie Rivieren Menu) is gereserveerd om 19:30 uur, tot 02:00 uur een paar borrels. Met vriendelijke groet, Kenneth van den Hoven.” “Hé Kenneth, kunnen we niet beter bij die Italiaan gaan eten en daarna naar Willaerts. Dat 3 rivieren menu is volgens mij “letterlijk” uit de rivier getrokken. Met vriendelijke groet, Ramon.” “Daar kom je snel mee…. maar als er geen bezwaren zijn, vind ik het prima mits ik het nog kan overboeken… Iemand bezwaar? Kessi.” “Gaan we nou bij Gerardo eten? Als hij net zo kookt als hij voetbalt, wordt dat niks natuurlijk. Groeten, Jan Willem.” Rob U.: “Ik kan al jaren slecht tegen veranderingen op het laatste moment……”
“Vind het plan van Ramon best goed. Het is beter eten bij Il Mercato. Het is beter afpilsen in Willaerts. Hoor het wel. Gr Edwin.” “Prima idee! Groet, Arie.” Wim: “Helemaal mee eens. Kenneth, regel jij dit even? Succes verder.” “Ik ben uiteraard aanwezig op de 28e, had de verkeerde knoppen ingedrukt op de datumprikker… Zal ook de Tikkie-Terug-Bokaal meenemen. Na 3 jaar achtereenvolgens gewonnen te hebben, is dat helaas afgelopen jaar niet gelukt. Gr Johan.”

Het leverde vlak voor het uitje enige verwarring op waar we nou moesten zijn. Frank Leijten: “Vraagje: wordt het verzamelen bij Willaerts of Il Mercato? Gr Frank.” “Hallo Frank, ik weet niet beter dan dat Il Mercato vol is vanavond en dat we de hele avond, vanaf 7 uur, doorbrengen bij Willaerts. Dat klopt toch, organisator Kenneth? Tot vrijdagavond. Groeten, JW.” Frank Leijten: “Ok. Was een beetje in de war. Tot vanavond.” Kenneth: “Als een bus. Dus vanaf 19:00 uur in Willaerts tot sluit (-; Grt, Kessi.” Frank Leijten: “Ok thanx.”
Onderwerp: voetbaluitje, datum: vrijdag 28 juni 2013 16:07:03, van Gerardo D: “Hallo heren, ik ga het eten niet redden vanavond, zit nog tot 18.00 uur op mijn werk in Doetinchem. Ik zie jullie bij de borrel wel in Willaerts. Eet smakelijk alvast en tot vanavond. Gerardo.” Datum: zaterdag 29 juni 2013 07:41:37: “Goedemorgen heren, jullie zullen allemaal nog wel op een oor liggen. Ik was helaas pas laat thuis kon niet eerder bij de klant weg. Toen ik thuis was had ik geen puf meer om nog te komen. Ik ga ervan uit dat jullie ook zonder mij genoten hebben. Gr Gerardo.”
Uiteindelijk waren we met het mooie aantal van 16 personen inclusief voormalig teamlid Louis de H. en gastdoelman Frank L. Het was heel gezellig en het werd flink laat. Dank aan organisator Kenneth.
Frank G.: “Het is maar goed, dat het voetbaluitje 1 keer per seizoen plaatsvindt, op een of andere manier “traktee”r ik mijzelf dan standaard op een houten kop! Terwijl ik nomaal helemaal geen last heb van twee biertjes, gek he!? Volgende keer hopelijk weer mee Gerardo, tot in september! El Brakko alias Eeg.” Rob U.: “Het was weer een abominabele avond…”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.