Goed begin voor Zondag 3

Goed begin voor Zondag 3

Het zondagvoetbal bij vv Papendrecht is vanmorgen van start gegaan. Zondag 3 beet het spits af in het bekerduel tegen Dubbeldam 5. Een aantal jaren geleden was dit team regelmatig onze tegenstander en moesten we meestal het onderspit delven.

De mannen uit Dordt traden “helaas” aan met 10 man, maar ze legden een goede partij op de heerlijke grasmat van het Slobbengors. Het was dan ook Dubbeldam dat de score opende met een mooie treffer in de verre hoek. Zondag 3 raakte echter niet in paniek en met combinatievoetbal werd steeds de vrije man gevonden. Nog in de eerste helft werd de achterstand goed gemaakt door treffers van Kenneth van den Hoven en Frank Glimmerveen.

De tweede helft leverde een reeks aan kansen op voor de Papendrechters maar die werden of gemist of gestopt door de uitblinkende doelman van Dubbeldam. Dubbeldam werd nog enkele malen gevaarlijk in de counter maar de eveneens prima keepende Gerrit Landstra voorkwam de gelijkmaker. In de laatste 5 minuten maakte de man van de wedstrijd Ramon Lafour aan alle onzekerheid een eind en knalde de 3 – 1 binnen.

Een prima begin voor Zondag 3 in deze uitermate sportieve wedstrijd tegen de leuke en sportieve tegenstander Dubbeldam!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.