Zondag 3 bekert verder

Zondag 3 bekert verder

Opnieuw leverde Zondag 3 een uitstekende teamprestatie door de uitwedstrijd tegen SCZ 5 overtuigend te winnen. En hoewel de uitslag van 4 – 5 anders doet vermoeden kwam de winst in de tweede helft niet in gevaar.

Op het harde veld in Zoelen kwamen de Papendrechters goed uit de startblokken en namen ook een voorsprong van 0 – 1 maar de gelijkmaker viel nog in dezelfde minuut. Zondag 3 speelde een wat mindere fase en moest nog 3 tegentreffers incasseren. Het was Patrick van Wijngaarden die zijn team in de race hield met een hatrick. Hij scoorde de 0 – 1 met een puntertje, speelde de keeper uit en tikte 1 – 2 binnen met links, en de 4 – 3 met zijn specialiteit: een kopbal.

Na de thee kwam de thuisclub er niet meer aan te pas. Zondag 3 domineerde en Frank Glimmerveen scoorde fraai. Het was Ramon Lafour die de zege binnen schoot met een streep in de bovenhoek. Door dit resultaat gaat Zondag 3 door in de beker. En begint over 2 weken vol goede moed aan de competitie.

6 Antwoorden op “Zondag 3 bekert verder”

 1. H schreef:

  Terecht dat Patrick de man van de wedstrijd geworden is met zijn 3 doelpunten, hij zorgde er steeds voor dat we nog de mogelijkheid hadden om de wedstrijd winnend af te sluiten. Wat uiteindelijk ook gebeurde.
  Daarnaast, naar mijn mening, deed Ed ook mee voor de titel “man van de wedstrijd”. Oke, voor een halve titel dan daar hij in de tweede helft de nul wist te behouden.

  Op naar de volgende overwinning….

  Herman
  De (in)val keeper

  P.s. voetballen is toch leuker dan keepen hoor.

 2. Rene van der Gijp schreef:

  Is toch leuk joh, lekker voor het bekertje voetballen in Gelderland. Mooi man, 80 kilometer rijden voor een potje voetbal in de reserve 6e klas. Volgende ronde in Groningen doen joh, hahahahahahaha. Leuk man.

 3. M van Geel schreef:

  Zeg mannen de opbrengst van de verkoop van Bruno Martins Indi willen wij graag aanwenden voor dat Spitsie van jullie, Pelle gaat er zeker mee akkoord. Zie foto bij de redactie.

  Spitsenduo Pelle Patrick

 4. G. Pellè schreef:

  Beste heer van Geel,

  Persoonlijk zie ik de komst van dat Spitsie van Zondag 3 niet zo zitten. Het vooruitzicht om week in week uit naast R. Koeman op de bank te zitten, en het hooguit met een invalbeurtje van enkele minuten te moeten doen na de zoveelste publiekswissel van dat Spitsie, trekt mij niet.
  Gelukkig weet ik na een belletje met de teammanager van Zondag 3 dat zij Bale-achtige bedragen gaan vragen voor hun goudmijn. Ik kan u namelijk vertellen dat in Papendrecht iedere dame in een VVP shirt rondloopt met de naam van Spitsie op de achterkant en een foto van hem aan de voorzijde!

 5. Johan Derksen schreef:

  Ik ben totaal niet onder de indruk van die verwende ijdeltuit van een van Wijngaarden. Als hij over de penatltystip loopt ben je al bang dat hij zijn rug weer blesseert en zie je hem 8 weken niet. Laat die jongen gewoon blij zijn dat hij aan een mooie vrouw is gekomen en lekker proberen er eentje te maken tegen SSW 4. Ik word compleet niet goed van dit megalomane gedrag van dat ventje.

 6. Johan Cruijff schreef:

  Van Wijngaarden is een voetballer wie je pas opvalt als je het door hep. Als hun dan een geitenkaas verdediging hebben ken hij scoren, dat is logisch.