Teamuitje 4 juni 2011

30 mei 2011: ZONDAG 4 GAAT OP BERENJACHT
Het is weer tijd voor het jaarlijkse uitje van Zondag 4. Met een nagenoeg volledige selectie gaat Breda onveilig gemaakt worden door deze verzameling van brave huisvaders, opa’s en verstokte vrijgezellen. Eerst wordt er uiteraard gegeten in een uitstekend restaurant. Uitstekend, als u tenminste houdt van spare-ribs, biefstuk of varkenshaas. Gepocheerde tarbot op een bedje van jonge gemarineerde truffels is helaas een brug te ver voor deze vleeseters. Na een lange zoektocht is de keuze gevallen op het roemruchte “BONO BEER”, dat de Papendrechters van harte zal ontvangen. Waar de avond eindigt, weet niemand. Wel dat de trouwringen weer één avond stiekem in de broekzak verdwijnen. U leest er ongetwijfeld volgende week meer over op deze site!

Ook www.zondagvoetbal maakt melding van de festiviteiten van zaterdag a.s. Drs. Wim Veldhuis RA Director Assurance & Advisory Services Deloitte Accountants B.V.

Onze Johan Derksen heeft een wel heel exclusief tentje kunnen vinden in het Bourgondische Breda. Berenspecialiteiten van de grill. Leuke bijkomstigheid is dat er ook Jazz festival is a.s. zaterdag!!!

Teamgenoten, voor degenen die nog niet gereageerd hebben op de uitnodiging voor het jaarlijkse uitje (4 juni a.s.): ik zou maar opschieten. Ik ben namelijk in gesprek met een uitstekend restaurant. Heel anders dan die Gauchos-vreetschuur. De kok van het beoogde restaurant is een echte kunstenaar en ontdekker. Zo heeft hij het aangedurfd om van tomaten en water een heerlijk gerecht te maken (tomatensoep, kom er maar op). Ook bereidt hij een soort vlees van ribbetjes, waarbij je kunt kiezen uit zoet of pikant! En vleessoorten in diverse gewichten. Het is even wat anders, maar als wij ons als team willen ontwikkelen, dan denk ik dat we het gewoon moeten doen. Groeten, Wim.

Denk dat ik deze pas zaterdag zal bestellen, aangezien ik vanaf morgenochtend tot zaterdagmiddag slecht bereikbaar (lees: lig op het strand) ben… Groet, Kessi.

Zal weer een memorabel avondje worden! Deze keer met mij en zonder verplichtingen elders! Kusjes, Eeg.

Datumprikker.nl  Afspraak  Mannen van zondag 4, Na de keuze van Louis en Ed, is zaterdag 4 juni veruit favoriet voor ons jaarlijks uitje naar de Bourgondische jachtvelden om een lekker stukje vlees te verorberen en wat biertjes kapot te slaan. Onze eigen Johan Derksen is momenteel druk in overleg met de verschillende leveranciers… Dus houd 4 juni vrij! En tot zondag! Met vriendelijke groet, Kessi.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.