Cees van Swieten is overleden

Cees van Swieten is overleden

Op vrijdagmorgen 13 september is op 77-jarige leeftijd Cees van Swieten overleden. Cees is een groot aantal jaren lid geweest van onze vereniging. Met zijn bedrijf ESBI, dat hij later overdroeg aan zijn zoon Wim, was hij geruime tijd één van de hoofdsponsors van het eerste zondagelftal alsmede van vele andere teams. Daarnaast zorgde Cees ervoor dat ook vele andere bedrijven zich aan de vereniging verbonden. Cees speelde zelf jarenlang bij de veteranen van Papendrecht. Voor alles wat hij gedaan heeft voor onze voetbalclub, werd hij benoemd tot Lid van Verdienste.

Cees was een geweldige persoonlijkheid. Enorm loyaal. Een vrolijke man, met een tot op late leeftijd wat ondeugende uitstraling.

De laatste jaren tobde Cees met zijn gezondheid. Dankzij de geweldige steun van Tiny bleef hij echter een regelmatig bezoeker van het Slobbengors. Papendrecht verliest een markante verenigingsman.
De spelers van Zondag 3 wensen Tiny, Wim, Claudia, Eric, Marycke, de kleinkinderen en alle andere familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van het overlijden van Cees.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.