Zondag 3 begint met nederlaag

Zondag 3 begint met nederlaag

Vanmorgen speelde Zondag 3 de eerste competitiewedstrijd in Oosteind tegen OVV’67 5. De Papendrechters waren goed begonnen in het bekertoernooi en wilden deze lijn doortrekken in de competitie. Dat lukte in de eerste helft helaas niet. Zondag 3 had het moeilijk, vooral met zichzelf. Slechte passing, verkeerde keuzes, verloren duels en een gemiste strafschop. De thuisploeg was krachtiger en scherper en scoorde voor de rust 2 maal.

Na de thee speelde Zondag 3 door het inbrengen van Ramon Lafour en Kenneth van den Hoven een stuk beter. Overtuigend spel leverde kansen en uiteindelijk een treffer van Kenneth op. Het doelpunt viel eigenlijk te laat.

De krachten namen af en de thuisploeg rook zijn kans weer en zette opnieuw aan. Met 2 treffers in de slotfase beslisten zij het duel. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning voor OVV’67. Uitslag 4-1.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.