Zondag 3 krijgt te weinig

Zondag 3 krijgt te weinig

Het was een drukte van belang in de kleedkamer van Zondag 3 vanmorgen. Maar liefst 17 spelers kwamen opdraven voor de eerste thuiswedstijd van het seizoen tegen VCW 5. De elf gelukkigen maakten hun basisplaats niet helemaal waar in de eerste helft. Het baltempo was laag, er was te weinig beweging. Grote kansen werden op deze manier niet afgedwongen. VCW was iets beter en scoorde halverwege de eerste helft. Na de rust was het allemaal anders. Net als vorige week brachten de wisselspelers nieuw elan in het team. VCW werd onder druk gezet en Zondag 3 was heer en meester. Nu alleen nog een doelpunt maken. Dat bleek lastig, de VCW-keeper was goed op dreef, een strafschop werd helaas gemist.

Uiteindelijk was het de getergde spits Frank Glimmerveen die de verdiende 1-1 in de bovenhoek schoot. Helaas wist Zondag 3 niet de overwinning te pakken, dat was zeker terecht geweest in deze aantrekkelijke wedstrijd onder ideale weersomstandigheden. De Papendrecht-paraplu kon dichtgelaten worden. Na afloop tijdens het verplichte praatje in het spelershome bleek echter dat vooral de vrouwelijke supporters een heel andere wedstrijd hadden gezien. Zij hadden de nodige kritische opmerkingen aan het adres van een aantal Zondag3-spelers. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Eén antwoord op “Zondag 3 krijgt te weinig”

  1. Rene van der Gijp schreef:

    Leuk man, Louwmannetje een penalty laten nemen. Schiet hem toch gewoon 2 meter over joh, geeft toch niet man. Hé, Hé, weet je wat die dacht, die korfballer? Dat die bal hoog in het mandje moest joh, hahahahahahahahaha. Mooi man.