Papendrecht 3 gaat naar Den Hout

Papendrecht 3 gaat naar Den Hout

In het Brabantse Den Hout draait het leven om twee dingen: het plaatselijke pannenkoekenhuis en Irene’58. Zondag a.s. kunnen beide attracties mooi gecombineerd worden: eerst om 10.00 uur naar het vierde van Irene tegen Papendrecht 3, om daarna een heerlijke pannenkoek te gaan eten bij Cookers!

Papendrecht 3 tankte zelfvertrouwen met een hoopgevende wedstrijd tegen VCW. Jammer is het dan dat enkele zich supporters noemende individuen zich negatief over het vertoonde spel uitlieten. Alsof het op het niveau van de reserve 6e klas eenvoudig is om elke week maar weer te presteren!

Irene is nog puntloos, maar had zeker tegen VCW meer verdiend. Dat wordt dus een zware pot voor “rood-zwart”, dat bovendien de aanjagers Kenneth en Ramon moet missen vanwege respectievelijk “hard lopen met hindernissen” en “kinderen logeren, dus lekker alleen met het vrouwtje”. Op deze manier wordt het wel erg lastig om als Papendrecht 3 topsport te bedrijven.

Maar goed, er blijven genoeg spelers over. Aanvangstijdstip is 10.00 uur. De bussen vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij kwekerij ’t Waaltje.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.