Schitterende winst voor Zondag 3

Schitterende winst voor Zondag 3

Het moest er maar eens van komen, die eerste winstpartij in de competitie. Met die gedachte begon Zondag 3 aan de uitwedstrijd tegen DVVC 4 uit Dongen. Wat heet, de Papendrechters schoten uit de startblokken en gaven de Dongenaren geen meter ruimte in de eerste helft.

Met schitterend spel werd de ene na de andere aanval opgezet in de richting van het DVVC-doel. Het duurde dan ook niet lang voordat de score werd geopend door Kenneth van den Hoven. Na een half uur stond er 0-4 op het scorebord via mooie doelpunten van opnieuw Kenneth van den Hoven, Luciën Louwman en Edwin Duinhouwer.

Het hoge tempo eiste helaas zijn tol en diverse spelers moesten met blessures uitvallen. Hierdoor kwam DVVC terug in de wedstrijd en wist net voor de rust de 1-4 te maken.

Een zware tweede helft lag in het verschiet, maar Zondag 3 bleef als team overeind. Tekenend voor de teamgeest was, dat eerder geblesseerd geraakte spelers toch weer het veld in kwamen op het moment dat anderen het strijdtoneel met blessures moesten verlaten, Hulde! En nadat uitblinker Ramon Lafour uit een vrije trap de beslissende 5e treffer maakte, was de winst binnen. DVVC scoorde vlak voor tijd nog de 2-5, maar daar bleef het bij.

Zondag 3 leverde een klasse teamprestatie. Na afloop zat iedereen heerlijk in het zonnetje met een Jupilertje en heerlijke hapjes uit de frituur. Luciën bedankt! Op naar de volgende overwinning.

 

hapjes

Commentaren zijn niet meer mogelijk.