Zondag 3 speelt goed maar verliest

Zondag 3 speelt goed maar verliest

Op deze mooie herfstochtend stond slechts één partij op het programma aan de Industrieweg te Papendrecht. De grasmat lag er perfect bij op ons mooie Slobbengors. Zondag 3 nam het op tegen koploper Right’Oh 4 uit Geertruidenberg. Dit team was in deze competitie nog zonder puntverlies en had al 30 keer gescoord.

Toch begon Zondag 3 zonder angst aan de wedstrijd en ook al doet de uiteindelijke uitslag van 1-6 anders vermoeden, speelden de Papendrechters een prima partij. Bij vlagen werd Right’Oh onder druk gezet en kreeg Zondag 3 een aantal goede kansen. De keeper van Right’Oh stak echter in sublieme vorm en hoefde slechts 1 treffer van onze snelle aanvaller toe te staan.

Zondag 3 leverde een goede teamprestatie en bleef voetballen tot het einde. De meest opvallende speler aan Papendrechtse zijde was Rob Uitermarkt. Hij speelde een ijzersterke wedstrijd en is ook de terechte speler van de week! De mannen uit Geertruidenberg waren uiteraard blij met de, overigens verdiende, overwinning en de bijbehorende 3 punten maar zij waren vooral ook blij met de heerlijke en sportieve wedstrijd tussen beide teams. En zo is het!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.