Papendrecht 3 uit tegen Unitas 4

Papendrecht 3 uit tegen Unitas 4

Voor het eerst sinds jaren speelt Zondag 3 weer eens tegen het Gorinchemse Unitas. Dat gebeurt dan zondag a.s. als de rood-zwarten om 10.00 uur beginnen aan hun duel op sportpark Molenvliet. Een lastige wedstrijd, want de Unitassers staan op een keurige 3e plaats.

Papendrecht 3 is weer zwaar gehavend: de leeftijd begint zijn tol te eisen en het aantal hele en halve geblesseerden baart grote zorgen. Uiteraard leidt dat tot kritiek op de medische staf en het voorstel een nieuwe fysiotherapeut aan het team toe te voegen. Een zichzelf aanbiedende kandidaat, die vertelde sinds kort tijd genoeg te hebben, is inmiddels afgewezen.

De opstelling is nog geheim en zal pas 10 minuten voor aanvang aan de stadionspeaker worden meegedeeld.

De bussen vertrekken zondag om 9.30 uur bij Ron’s Bloemenshop.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.