Anne-Marie Landstra is overleden

Anne-Marie Landstra is overleden

Op woensdag 6 november is om 18.00 uur Anne-Marie Landstra, de vrouw van onze teamgenoot Gerrit, overleden.

In de zomer van 2012 vertelde Gerrit ons dat bij Anne-Marie een zeer agressieve vorm van kanker was ontdekt. Vanaf dat moment hebben Anne-Marie en Gerrit een zware strijd gestreden. Soms was er hoop, vaker helaas tegenslag en verdriet. Deze strijd was niet te winnen. De wijze waarop Anne-Marie en Gerrit deze zware periode hebben doorgemaakt verdient groot respect en was tegelijkertijd kenmerkend voor hun relatie. Zo lang mogelijk hebben ze geprobeerd er voor elkaar te zijn en samen leuke dingen te doen, zoals ze dat deden vanaf het moment dat ze elkaar leerden kennen.

Ons team bestaat al erg lang. Sommige mannen spelen al bijna 30 jaar samen met Gerrit. Hierdoor ontstaat een band en gaat het al lang niet meer om het voetbal alleen. Lief en leed worden gedeeld met elkaar. Wij hebben daardoor kunnen ervaren hoe blij Gerrit was toen Anne-Marie in zijn leven kwam en wat voor mooie tijd hij met haar gehad heeft.

Het overlijden van Anne-Marie is een enorm verlies voor Gerrit, de ouders van Anne-Marie en alle andere familieleden en vrienden. Wij wensen een ieder veel sterkte.
Gerrit, je kunt op ons rekenen.

De crematieplechtigheid is op maandag 11 november in crematorium Hofwijk te Rotterdam, aanvang: 14.30 uur.

Namens de spelers van Papendrecht Zondag 3
Wim Veldhuis

Rouwkaart  >>

Eén antwoord op “Anne-Marie Landstra is overleden”

  1. Ramon schreef:

    Prachtig geschreven Wim…bij deze nogmaals heel veel sterkte Gerrit, we leven met je mee.