Zondag 3 pakt verdiende zege

Zondag 3 pakt verdiende zege

Het was flink druk vanmorgen op een herfstachtig Slobbengors. Vele supporters waren afgekomen op het duel uit de onderste regionen van de zesde klasse. Zondag 3 nam het op tegen Be Ready 5 uit Hank.
De Papendrechters begonnen dan ook furieus en binnen 12 minuten gaf het scorebord al 3-0 aan. Eerst knalde de uitstekend spelende Wilco Theunisse een dieptepass van Ramon Lafour tegen de touwen. De 2e treffer kwam op naam van de man in vorm, Frank Glimmerveen. Vervolgens rondde die andere topspits, Patrick van Wijngaarden, goed voorbereidend werk van Arie Verzijl met het hoofd af. Zondag 3 dacht in een zetel te zitten maar Be Ready scoorde ook, 3-1. Dit bleek ook de ruststand.

Na de thee lette Zondag 3 niet goed op (waarschijnlijk lieten enkele Papendrechters zich afleiden door de aanwezige toeschouwers) en binnen 10 seconden raakte Be Ready al de lat. Gelukkig nam Zondag 3 vervolgens het heft weer in handen en legde de goed ingevallen Kenneth van den Hoven de bal perfect op het hoofd van Patrick die diagonaal in kopte.

Be Ready scoorde vlak voor tijd ook nog maar de zege kwam niet meer in gevaar. Een 4-2 overwinning en drie dik verdiende punten. Volgende week speelt Zondag 3 wederom thuis, dan tegen Madese Boys 6. De aftrap is uiteraard om 10:00 uur.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.