Papendrecht 3 thuis tegen Madese Boys

Papendrecht 3 thuis tegen Madese Boys

Vrolijke gezichten deze week bij de aanhang van Papendrecht 3 na de fraaie 4-2 winst van afgelopen zondag. De overwinning smaakt naar meer en dat moet dan gaan gebeuren tegen het zesde van Madese Boys. De Boys kenden een prima start van de competitie, maar zijn door afgelastingen een beetje uit het ritme. Met 11 punten uit 7 wedstrijden doet men echter nog gewoon mee in deze bizarre competitie. Een competitie waarin DVVC opeens met 8-2 wint van TSC en Unitas met 0-7 onderuit gaat tegen Irene’58. Het is niet verbazingwekkend dat de toto zondag niet werd gewonnen en het onderzoek naar wedstrijdmanipulatie door Bel-Chinezen is niet voor niets opgepakt.

Wie er voor Made gaan spelen wordt bepaald door trainer Leroy Peeters en leider Tony Akkermans. Bij Papendrecht is er maar één die dat bepaalt en dat is uiteraard JWDM. Uit welke selectie hij kan putten, is de grote vraag gelet op het enorme aantal blessures.

De scheidsrechter is al wel bekend: heer Bosselaar, die na afloop van de wedstrijd tegen Be Ready een wat warrige uitleg had over het doelpunt van Papendrecht dat hij afkeurde. Vrouw Bosselaar begreep er in elk geval niets van en heeft, naar wij hebben vernomen, ’s avonds met wat Mens-erger-je-nietpionnen de regels nog eens uitgelegd.

Aanvangstijdstip is als vanouds 10.00 uur. De wedstrijdbal is geschonken door Leo’s Wrangler Shop.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.