Spektakel op het Slobbengors

Spektakel op het Slobbengors

Het was weer genieten vanmorgen op het Slobbengors. Zondag 3 speelde thuis tegen Madese Boys 6. De voorbereiding van Zondag 3 op dit duel was verre van optimaal maar op het veld was daar niets van te merken. Vanaf de aftrap scoorde Zondag 3 binnen de minuut zonder dat een tegenstander de bal had aangeraakt. Frank Glimmerveen schoof binnen na een mooie aanval. De mannen uit Made waren niet onder de indruk, zij hadden het antwoord klaar. Binnen een kwartier scoorde hun scherpe spits driemaal. De Papendrechters kregen nog een klein kansje op de aansluitingstreffer maar de ruststand was 1-3.

Tekenend voor de teamgeest van Zondag 3 is dat halffitte of geblesseerde spelers gewoon komen en ook invallen in geval van nood.

Linksbuiten Kenneth van den Hoven maakte zijn opwachting in de tweede helft en hoe! Mede door zijn acties kwamen de Papendrechters terug in de wedstrijd. Goed hierbij te vermelden is dat Rob Uitermarkt het hoge niveau gemakkelijk aan kon en met prachtige passes de spitsen aan het werk zette. Binnen 10 minuten stond Zondag 3 met 4-3 voor. Doelpunten van Kenneth van den Hoven, Frank Glimmerveen en onze Benjamin. Madese Boys wankelde maar dit team heeft een aantal goede voetballers en zij speelden zich terug in de partij. De beide spitsen waren ongrijpbaar en zij keerden de stand weer in het voordeel van de gasten, 4-5. En zo leek de partij toch op een nederlaag uit te draaien. Maar Zondag 3 gaf niet op en in de laatste minuut was het opnieuw Kenneth die na een scrimmage voor het doel de bal hoog in de touwen joeg. Uiteindelijk een verdiend gelijkspel van 5-5, de vele supporters keerden tevreden huiswaarts.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.