Zondag 3 heeft 2 gezichten

Zondag 3 heeft 2 gezichten

Voetballen op het middaguur zorgt altijd voor de nodige gesprekken tussen de spelers van Zondag 3. De één vindt het heerlijk, de ander vindt het niets en speelt liever op de standaardtijd van 10:00 uur. Hoe dan ook, eensgezind werd begonnen aan de partij tegen GSC/ODS 4. En de Papendrechters speelden een weergaloze eerste helft. De tegenstander uit Dordrecht kwam er niet aan te pas tegen de ontketende Papendrechters. Iedereen speelde goed en geconcentreerd. De taken werden consequent uitgevoerd, de verdediging stond als een huis en schoof continu in. De middenvelders waren heer en meester en wisten de spitsen goed te vinden. En zonder iemand te kort te doen was het vooral Kessi-time. De Great Great Kessi was niet te stoppen, altijd in de diepte aanspeelbaar, had overzicht, gaf assists en scoorde zelf 4 maal.

De uitblinker op het middenveld Ramon Lafour scoorde 2 treffers en Patrick van Wijngaarden zorgde met zijn treffer voor de 0-7 ruststand! Wat een weelde.

Na de rust was het allemaal anders. Zondag 3 speelde 2 tandjes minder, maakte verkeerde keuzes in de passing en de concentratie was weg. De Dordtenaren deden er een tandje bij en kwamen terug in de wedstrijd. Zij scoorden 2 keer. Gelukkig kwam de overwinning door de ruime voorsprong niet in gevaar. In de laatste minuut kreeg Ramon nog een uitgelezen kans op een doelpunt maar hij mikte de strafschop een metertje naast. Uitslag 2-7.
Volgende week gaat Zondag 3 op bezoek bij koploper Right’Oh. We zijn benieuwd. Aan het materiaal zal het niet liggen, Zondag 3 ontving van sponsor Distributie Partners Logistiek 3 prachtige nieuwe ballen. Luciën, bedankt!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.