Papendrecht 3 ontvangt OVV’67

Papendrecht 3 ontvangt OVV’67

Papendrecht 3 is in goeden doen, getuige de 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden. Het fanatieke publiek loopt met het hoofd in de wolken en snakt naar een vervolg van deze opmerkelijke serie. Dat moet gaan gebeuren tegen het Oosteindse OVV’67. Uit in Oosteind verloor Papendrecht volkomen terecht, in een wedstrijd die vooral bij blijft doordat de scheidsrechter van dienst er in de rust de brui aan gaf, als gevolg van geheimzinnige familie-onenigheden in de Oosteindse gemeenschap.

Papendrecht kent een vervelend blessurejaar. Ook zondag ontbreken weer diverse spelers, maar JWDM moet toch een aardig team op de been kunnen brengen.

JWDM zelf is overigens nog te geblesseerd en vedette Lafour is op vakantie, maar er blijven voldoende fitte rood-zwarten over.

Zondag gaat gespeeld worden met één van de gloednieuwe ballen die door sponsor Luciën  Louwman ter beschikking zijn gesteld. Luciën, hartelijk dank daarvoor!

Het was paniek deze week op de burelen van de KNVB toen bleek dat vaste arbiter heer Bosselaar de wedstrijd van Papendrecht 3 tegen OVV’67 aan zich voorbij moet laten gaan. Blom en Nijhuis werden te licht bevonden, maar gelukkig is good-old Dirk Wierda bereid gevonden het duel in goede banen te leiden.

Aanvangstijdstip is als vanouds 10.00 uur. De prijs voor de loterij is een schitterende stropdas, ter beschikking gesteld door Ad van Beuzenkom Herenmode.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.