Zondag 3 verliest van jeugdige Oosteinders

Zondag 3 verliest van jeugdige Oosteinders

Zondag 3 speelde thuis tegen OVV’67 5. Het was de enige wedstrijd vanmorgen op het Slobbengors. Het was aan de frisse kant, maar de lekker warme VV Papendrecht sjaal, te verkrijgen in de Papendrecht-winkel in de kantine, was niet nodig. De ploeg uit Oosteind trad aan met een jeugdig team waaronder diverse B-junioren. Het werd dan ook een pittig potje voor Zondag 3.

De start was echter voor de Papendrechters. Binnen 5 minuten kreeg Frank Glimmerveen een moeilijke kans maar met een geniale precisie legde hij van 20 meter de bal in het net. Een mooie inwijding voor de hagelnieuwe ballen beschikbaar gesteld door onze sponsor Luciën Louwman!

Daarna nam de ploeg uit Oosteind de partij in handen en wist voor de rust 2 maal te scoren. Ook na de thee bleef het een moeilijke wedstrijd voor Zondag 3 maar de ploeg gaf alles, kreeg nog enkele kansjes maar helaas geen scores. De tegenstander maakte er nog drie met als resultaat een 1-5 nederlaag waar niets op af te dingen viel.
Zondag 3 bedankt scheidsrechter Dirk Wierda voor de prima leiding en ook een woord van dank aan de mensen achter de bar in de kantine, de heer en mevrouw Borburgh en de jeugdige dame die ons van de nodige gefrituurde versnaperingen heeft voorzien. En uiteraard ook Theo Wolters en Henk van Steenis.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.