Zondag 3 verliest slotakkoord

Zondag 3 verliest slotakkoord

Vooraf gaf Zondag 3 zichzelf wel een kansje tegen SSW 4, de Dordtenaren bevinden zich tenslotte ook in de onderste regionen van de zesde klasse. Het liep uit op een teleurstellende partij, vooral in de eerste helft hadden de Papendrechters niets te vertellen. SSW scoorde driemaal en besliste zo de wedstrijd.

In de tweede helft zette Zondag 3 eindelijk aan maar het was te laat. De snelle nummer 18 reageerde alert op een terugspringende bal van de keeper en redde zo de eer. Een verdediger van SSW deed ook een duit in het zakje door een corner in het eigen doel te koppen. Maar aangezien SSW zelf ook nog 2x wist te scoren stond er na 90 minuten toch een duidelijke 2-5 op het scorebord.

De winterstop is nu aangebroken en hopelijk heeft het team de tijd om weer fit te worden en het blessuremonster te verjagen.
Zondagvoetbal.nl wenst iedereen gezellige feestdagen en op naar 2014!

Kerstkaart-VVP-2013

Commentaren zijn niet meer mogelijk.