Zondag 3 wenst iedereen het allerbeste voor 2014

Zondag 3 wenst iedereen het allerbeste voor 2014

Herman: “Happy New Year.” Onderwerp: Happy New Year, datum: dinsdag 31 dec 2013 12:50:19, van: Rob S. “Vanaf 16.00 uur (tot 19.00) nog even afborrelen in Tijdloos! Groet Rob.” Voetballen kan hij niet meer, maar zuipen kan hij als de beste.

Frank G.: “Voetbalvrindjes, alvast een heel mooi en vooral gezond 2014 toegewenst van jullie ietwat kalende spits! Ik ben niet in Tijdloos te vinden vanavond. Zal aan een Arnhemse dis aanschuiven vanavond! Veel plezier borrelaars en tot in 2014!! Kusjes, Eeg. P.S., mijn laatste doelpunt is nog niet in de statistieken opgenomen. Heb daar zoals het een echte spits betaamt niet van kunnen slapen!!!

Datum: dinsdag 31 dec 2013 17:46:42 “Hallo allemaal, sorry, maar ik zie de mails pas net. Tijdloos ga ik niet meer redden. Sorry Frank, je hebt gelijk. Ik ga je aantal doelpunten zo aanpassen. Fijne jaarwisseling allemaal en tot in 2014. Volgens mij staat de eerste competitiewedstrijd na de winterstop gepland op zondag 26 januari. Groeten, Jan Willem.” Smoesjes, flink doorfietsen en je had het staartje nog mee kunnen pikken. “Hé Willem, het is oud & nieuw, dat doelpunt van Frank kan wel wachten, maak er een mooie avond van. Voor alle Papendrecht-mannen een gezond en voorspoedig 2014 toegewenst! Grt, Ramon Ozil.”
“Zekers zekers, zonet in geselect gezelschap de eerste seizoenshelft in Tijdloos doorgesproken en duidelijke afspraken gemaakt voor 2014! ( voornamelijk met de 2 Robbies!). Zij hebben beiden beterschap beloofd en met
11 mannetjes spelen, levert allicht dus meer punten op dan met 9! Fijne jaarwisseling en veel gezondheid in nieuwe jaar! Gr Johan.”

“Beste wensen voor allen….. en een 2014 met wat meer punten en meer in het andere netje dan in het onze. Maak er een mooie avond van…. Greetz Edwin. Het enige slachtoffer van SSW (gespalkte vinger i.v.m. botscheurtje).”
Frank L.: “Fijne jaarwisseling mannen. Een voorspoedig maar vooral gezond 2014. Edwin sterkte met blessure je komt dubbel zo sterk terug.”
“Een fijne jaarwisseling allemaal en een mooi en sportief 2014 gewenst. Maak er wat van… Gr. Eric.” “Voor iedereen een fijn, maar vooral gezond nieuw jaar! Gerrit.” “Alle goeds aan iedereen voor 2014. Met vriendelijke groet, Luciën.” “Allemaal een fijn en gezond nieuw jaar. Groet, Marcel.” “Allemaal de beste wensen voor 2014 en vooral een sportief goed jaar met veel doelpunten en punten. Gerardo.” “Voor allemaal een gelukkig nieuwjaar! Arie.”
Wim: “Ook namens de SSW-selectie de baste wansen. Gr. Pippy en Pedro.” Zijn tournee aan de Zeehavenlaan loopt kennelijk geweldig. “Allemaal een gelukkig en vooral gezond 2014! Groetjes, Frank G.” “Hi, allemaal de beste wensen ook van deze kant en vooral een gezond 2014!! Best Regards, Rainier.”

HappyNewYear

Commentaren zijn niet meer mogelijk.