Papendrecht gaat naar Wagenberg

Papendrecht gaat naar Wagenberg

Zondag 3 stond de afgelopen week volop in het nieuws op de sociale media. De 11-0 nederlaag tegen Right’Oh leidde tot wilde speculaties over matchfixing. Weer een ander meende dat de rookwolken van de elektriciteitscentrale naast het veld Papendrecht 3 hadden bedwelmd.
Of breekt het zware programma, actief in de beker en de competitie, de spelers op?

Feit is wel dat de harde kern bijzonder ontstemd is en zondag verbetering eist. Dat moet gaan gebeuren in Wagenberg tegen het lastige VCW 5. Op het Slobbengors werd het 1-1 en had rood-zwart meer verdiend, maar VCW uit of thuis is een wereld van verschil. De wedstrijd vangt aan op het wel erg vroege tijdstip van 9.45 uur.

Dat betekent dat de bussen al om 9.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de Opel Centrale aan de Rembrandtlaan. Papendrecht beschikt over voldoende fitte spelers. Wie er aan de aftrap verschijnen weet maar één man en dat is JWDM, die “er nog een nachtje over moest slapen”.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.