Wederom nederlaag Zondag 3

Wederom nederlaag Zondag 3

Een lastige wedstrijd stond er vanmorgen op het programma voor Zondag 3. Uit in Wagenberg tegen VCW 5 op het vroege tijdstip van 09:45 uur. Toch zat er weer een voltallige selectie in de kleedkamer. Op een redelijk bespeelbaar veld ging Zondag 3 helaas onderuit. Het was een leuke wedstrijd, maar VCW was beter en de Papendrechters konden geen aanspraak maken op de punten.

Na een 1-0 ruststand wist spits Patrick van Wijngaarden pas bij de 3-0 de Papendrechtse eretreffer te maken. Zo blijft het vooralsnog alleen spannend op de ranglijst der topscorers. De titel voor de meeste wisselbeurten is allang vergeven aan Jan Willem de Man die vandaag overigens 90 foutloze minuten afleverde.

Maar het belangrijkste van vandaag was de rentree van Gerrit die het doel weer verdedigde!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.