Teamuitje 5 juni 2010

Strijders, werd door onze modekoning van HI-Ambacht erop geattendeerd, dat volgende week de moeder der veldslagen plaatsvindt. Zo snel als in het veld heeft Kessi bij Gauchos wat plaatsen gereserveerd voor de warming-up van deze uitputtingsslag! We zijn vanaf 20:00 welkom bij Gauchos Rotterdam in de Aert van Nesstraat 99. Stel voor dat we ons verzamelen in de kantine van Slobbegors vanaf 19:00. Sommige onder ons zijn daar reeds al om een voetbaltoernooi af te werken. Stel voor dat ik met deze mail even de animo voor een taxi peil en hem dan z.s.m. reserveer…wie rijdt mee met de taxi? Groet, Kessi.

Ha Kessi, de speler van het jaar laat zich graag per taxi vervoeren. Helaas hebben alle inspanningen van het afgelopen jaar om dit te bereiken, geleid tot een overbelaste knie gevuld met vocht. De overigens zeer aantrekkelijke vrouwelijke dokter in opleiding heeft na mij met haar poezelige handjes betast te hebben, geadviseerd om voorlopig rust te houden. Dat doen we dan ook maar en wens jullie bij dezen veel succes bij het bedrijven- en Duchenne-toernooi en de familiedag. Daar waar mogelijk kom ik wel kijken. Groeten, Keizer (speler v/h jaar).

Frank: Subject: Tussenstand: Uitje zondag 4 !!! Hallo voetbaldiertjes van me. Over de terugreis naar het Brabantse hoeven jullie je geen zorgen te maken. Dankzij een interessante deal die ik en onze zeer gewaardeerde aanvoerder W.V te E hebben kunnen maken met de NS hopen wij de thuisreis na het nuttigen van een verantwoorde hoeveelheid spiritualiën te aanvaarden per spoor! Eeg Batsie, alias Pecto.

Rob S.: Genot spoot eruit bij zoveel ongekende proza! Dank We (lees jullie) kunnen ook een literair clubje oprichten ipv het geweld aan te gaan op de voetbalvelden maar dan verdwijnt ook een stuk humaan  bewegende humor kwalitiet!

Allemaal mooi gesproken mannen! Laat ik ook wat zeggen: ik rijd mee met de taxi a.s. zaterdag. Johan, gefeliciteerd met je benoeming tot speler van het jaar! Het was trouwens gisteren weer geweldig in Club Willaerts, alias Club Alimentatie. Ik heb weer dingen gezien die ik beter maar niet kan vertellen. Groetjes, Rob U.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.