Papendrecht 3 ontvangt DVVC

Papendrecht 3 ontvangt DVVC

De Papendrecht3-aanhang kon de ogen niet geloven tijdens de uitwedstrijd van hun helden tegen het Dongense DVVC. Na een half uur leidde rood-zwart met 0-4, om uiteindelijk met een 2-5 zege naar Papendrecht terug te keren. “Voetbal van een andere planeet”, meende een fervente aanhanger. Helaas laat Papendrecht dit niveau te weinig zien. Te veel spelers lijken bezig te zijn met zaken die hen afleiden van waar het werkelijk om gaat: presteren op zondag.

Ondanks de uitslag in Dongen beschikt DVVC over een prima elftal. Na de nederlaag tegen Zondag 3 werd de ene na de andere zege behaald, waaronder een overwinning tegen koploper Right’Oh.

Wederom een zware pot dus, maar met steun van het legioen is Papendrecht 3 zoals bekend tot veel in staat. Er wordt zondag uiteraard om 10.00 uur afgetrapt, nadat heer Bosselaar heeft besloten dat het tijd is. De wedstrijdbal is deze keer geschonken door café Het Centrum (“Ook van lekker nat heeft café het Centrum zat”).

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.