Gehavend Zondag 3 op bezoek bij Madese Boys

Gehavend Zondag 3 op bezoek bij Madese Boys

Na 2 voetballoze weekenden en dus 3 weken rust hervat Zondag 3 de competitie met een uitwedstrijd tegen het altijd lastige Madese Boys. Rust is in dit geval overigens relatief. Diverse spelers gingen gezamenlijk naar Oostenrijk voor een après-skivakantie waarin het, zoals een getuige meldde, “van dik hout ging”. Of deze spelers met de juiste conditie terugkomen is dus de grote vraag. Papendrecht is zondag toch al behoorlijk gehavend, hoewel op de laatste nipper diverse geblesseerden waarschijnlijk toch aan aftrap zullen verschijnen.

Ongetwijfeld tovert JWDM weer een verrassende opstelling uit zijn hoge hoed, waarbij mogelijk zelfs het aloude 4-4-2 wordt vervangen door een modern 5-3-2 concept met polyvalente backs.

Thuis werd het een waar spektakel dat eindigde in een 5-5 gelijkspel. Zondag 3 tekent bij voorbaat weer voor een puntje. De wedstrijd begint om 10.30 uur. De supportersbussen vertrekken om 9.45 uur vanaf de parkeerplaats bij de Mariannehoeve. U wordt verzocht niet te veel lawaai te maken om de “voetetende visjes” niet te veel van streek te maken.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.