Papendrecht 3 ontvangt Unitas

Papendrecht 3 ontvangt Unitas

Een week na de wedstrijd tegen Madese Boys ontvangt Papendrecht op het eigen Slobbengors het Gorinchemse Unitas. De wedstrijd in Made heeft zijn sporen achtergelaten. In tegenstelling tot het duel in Papendrecht was het een niet zo plezierige wedstrijd waarin diverse Madenaren regelmatig de botte bijl hanteerden en bovendien een gebrek aan zelfreflectie etaleerden.
Sterspeler Ramon Lafour kreeg net wat te veel schoppen en is daarom uitgeschakeld voor de strijd tegen Unitas. In Gorinchem leverde Papendrecht een absolute wanprestatie met als dieptepunt een doelpunt van de keeper van de Gorinchemmers. Papendrecht dient dus wat recht te zetten, maar moet dan wel doen zonder de mannen met nog enige snelheid, Arie, Kenneth en zoals gezegd Ramon.

Daar tegenover staat de terugkeer van Wilco en hopelijk de aangekondigde topvorm van voormalig hoofdklassespeler (!) Rob Uitermarkt. De wedstrijd begint uiteraard om 10.00 uur en staat als vanouds onder leiding van de onvolprezen heer Bosselaar. De wedstrijdbal wordt geschonken door Ad van Beuzenkom, herenkleding.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.