Opnieuw nederlaag Zondag 3

Opnieuw nederlaag Zondag 3

Het Slobbengors lag er mooi bij vanmorgen en op een goed bespeelbaar veld 3 trad Zondag 3 aan tegen Unitas 4. In de uitwedstrijd eerder dit jaar moesten de Papendrechters een grote nederlaag incasseren. Maar vandaag ging het een stuk beter. Nadat de gasten de score hadden geopend waren het Johan Keizer en de sterk spelende Rob Uitermarkt die Zondag 3 op voorsprong wisten te zetten. De Papendrechters speelden goed en daarom was het jammer dat Unitas nog voor de rust via een gelukkig doelpunt de gelijkmaker liet aantekenen. Na de rust waren ook de supporters van de partij. Helaas kon Zondag 3 het niveau van de eerste helft niet volhouden en kwam Unitas op voorsprong. Dat doelpunt moet u op Youtube nog maar eens bekijken!

De Papendrechters gingen weer in de achtervolging en ze gaven alles. De kansen regen zich aaneen maar verder dan een schot op de paal van Wilco Theunisse kwam de thuisploeg niet. Unitas scoorde kort voor tijd de beslissende 2-4 en hiermee was de partij verloren voor rood/zwart. We bedanken scheidsrechter Peter Bosselaar voor de prima leiding en op naar de volgende wedstrijd!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.