Papendrecht 3 gaat naar de Zeehavenlaan

Papendrecht 3 gaat naar de Zeehavenlaan

Het wil maar niet lukken met Papendrecht 3 na de winterstop. Bij vlagen wordt er aardig gespeeld, maar na 90 minuten staat rood-zwart steevast met lege handen. Of daar zondag verandering in komt is de grote vraag. Papendrecht mist wederom veel spelers en bovendien wordt er uit aangetreden tegen SSW 4. En iedere voetbalfan weet: aan de Zeehavenlaan kan het flink spoken.

Thuis was Papendrecht in een sportieve wedstrijd tamelijk kansloos tegen de zwart-witten. Maar zoals een hardcore-fan zei: “Papendrecht3-fan ben je niet voor je lol”. En het legioen blijft altijd optimistisch en naar verwachting zullen dan ook velen zondag de Merwede oversteken.

Waarschijnlijk wordt de wedstrijd gespeeld op kunstgras. Er wordt om 10.00 uur afgetrapt. De supporters verzamelen zich rond 9.30 uur op de parkeerplaats bij de bibliotheek.

(Auteur: Wim)

“Hallo Wim, leuk stukje weer. Het staat erop. Ik vond op het internet trouwens nog een aardig bijpassende foto. Je moet maar even kijken op onze site. Tot zondag. Groeten, Jan Willem.”
Wim: “Haha, is dat de auto van Gerardo?”
“Hallo allemaal, ik was nog vergeten door te geven dat de voorbeschouwing van de wedstrijd van aanstaande zondag inmiddels op de website staat inclusief bijbehorende foto. Wim vroeg zich af of op de foto de auto van Gerardo staat. Ik vermoed van wel. Gerardo heeft zich namelijk afgemeld vanwege, ik citeer: ‘Ben vanavond met bedrijfsvoetbal behoorlijk door mijn enkel gegaan. Er zit nu een aardige bult. Zelfs autorijden, gas geven ging net niet.’ Dat lijkt me duidelijk allemaal. Verder alles goed, Gerardo? Groeten, Jan Willem.”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.