Zondag 3 krijg wederom te weinig

Zondag 3 krijg wederom te weinig

Zondag 3 heeft vanmorgen op het kunstgrasveld  aan de Zeehavenlaan een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen SSW 4. Toch bleek het na 90 minuten niet genoeg te zijn om de punten mee te nemen uit Dordrecht.

Het eerste Papendrechtse doelpunt was een juweeltje. Luciën Louwman gaf een prachtige voorzet vanaf links die door Rob van Sigtenhorst “in één tijd” binnenkant voet via de paal werd binnengewerkt. Een mooi staaltje van timing en techniek. Johan Keizer scoorde ook, 2 keer zelfs! Gelegenheidskeeper Edwin Duinhouwer stopte een strafschop. Toch bleek het allemaal niet genoeg. SSW kreeg in totaal drie strafschoppen, scoorde in 90 minuten 5 keer. Eindstand 5-3.

Opmerkelijk feit was dat Zondag 3 de tweede helft met 10 man begon. Na enig speurwerk bleek dat rechtsbuiten Frank Glimmerveen in de kleedkamer rustig op het toilet zat en niet in de gaten had dat er al weer gevoetbald werd. Een déjà vu?

Eén antwoord op “Zondag 3 krijg wederom te weinig”

  1. SSW-fans schreef:

    Papendrecht 3 kwam goed weg met maar 3 penalties. Wat een schoppers zijn dat zeg.