Papendrecht 3 ontvangt TSC

Papendrecht 3 ontvangt TSC

Papendrecht¬† 3 ontvangt zondag een “oude bekende” en wel het 8e team van TSC uit Oosterhout. Een team waarvan, zo eerlijk moeten we zijn, Papendrecht nog nooit heeft gewonnen. Resultaten uit het verleden zijn echter geen garantie voor de toekomst en heel Zondag 3 hoopt voorzichtig op eindelijk weer eens een “driepunter”.

Papendrecht zal zich dan tactisch moeten wapenen tegen met name de handige, Coen Moulijn-achtige rechtsbuiten van de Oosterhouters en tegen het fenomeen Don, bijnaam “The Don”. Een letterlijk grote speler met een prachtig linkerbeen, maar soms wat onbesuisd. De wedstrijd vangt aan om 10.00 uur.

Het voetbaltreffen staat uiteraard onder leiding van het Papendrechtse fenomeen “Heer Bosselaar”, wiens vrouw Zondag 3 helaas links laat liggen. De wedstrijdbal is geschonken door Hans Compeer, “voor al uw ballen”.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.