Zondag 3 pakt eerste punt tegen TSC

Zondag  3 pakt eerste punt tegen TSC

Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft Zondag 3 een punt gepakt tegen TSC 8. Dit is overigens ook het eerste punt in 2014! Aan de hand van aanjager en uitblinker Ramon Lafour wisten de Papendrechters een vroeg opgelopen achterstand om te buigen in een voorsprong van 2-1. Beide keren was het de Papendrechtse Finnbogason, Patrick van Wijngaarden die de treffer voor zijn rekening nam. Door sterk spel van middenvelder Edwin Duinhouwer en de verdediging, aangestuurd door laatste man Wim Veldhuis gaven de Papendrechters niets meer weg. De overwinning leek binnen handbereik. TSC wist uiteindelijk toch nog te scoren via een enigszins rommelig doelpunt. Eindstand 2-2, een prima uitslag na een leuke voetbalochtend!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.