Topfeest: Rob S. 50

Topfeest: Rob S. 50

Vanaf maart kregen we de ene mail na de andere van Rob S.

Lieve familievrienden, vriendenvrienden, kennisvrienden, voetbalvrienden, fietsvrienden, wintersportvrienden, vriendinnenvrienden, fysiovrienden, collegavrienden, Amerikavrienden en een-ieder-die-ik-nog-niet-genoemd-heb-maar-die-zeker-mijn-leven-in(en aan)vulling-hebben-gegevenvrienden!!!!! Save the date: zaterdagavond 19 april 2014. Grand Old Party by a Grand Old Man. De altijd bescheiden Rob van den Sigtenhorst gaat die avond zijn 50-jarig leven vieren mit wein, weib (man) und gesang. Feestavond (Buffet, Partyband, DJ Dennis), aanvang van 18.00 tot 1 uur en jij en je partner zijn uitgenodigd!!!!!!!

Laat alvast weten of jullie (of jij of je partner 🙂 ) aanwezig kunnen en zullen zijn! (reply email). OK OK OK OK OK OK OK stelletje ongeduldigen! Dan verklap ik ook DE LOCATIE: Het Trefpunt in Oud-Alblas (www.trefpuntoudalblas.nl/) EN We hebben voor de 50-plussers onder ons (moi dan!!!!) een ruimte voor het mooie diep(zinnige en onzinnige) fascinerende, confronterende alles overstijgende…..gesprek. Voor de jongeren onder ons….. jullie!………………………..PARTY en (en dan verklap ik bijna alles) vraag ik geen cadeaus (maar graag een bijdrage in de kosten!) Dus KOMEN!!!!!!!!! Met vriendelijke groet Kind Regards Rob.

Lieve vrienden-vrienden etc, Le grand old party komt dichterbij. Hij (Rob dus) is bijna over de hill, dus de party wordt over the top! Zaterdag 19 april staat De trefpunt MANSION tot onze beschikking (www.trefpuntoudalblas.nl). Verkleden mag, moet zeker niet maar wordt wel zeker gewaardeerd. Enkele celebrities die al toegezegd hebben langs te komen zijn: Marilyn Monroe, gastheer Hugh Hefner (bunnies?), Axl Rose, David Guetta, Ali G hoor ik Badr Hari? Kortom iedereen is welkom! Party band Tabasco en David Guetta zorgen voor de muziek. Inloop-bowwel 18:00 uur. Opening Le grande buffet: 18:30 uur. Opening party night: 20:30 uur. Sluiting Partynight: 1.00 uur or so ongefehr een beetje bijna. Groet Rob.

Lieve vrienden, de lijst van celebrities blijft groeien. Vele mystery guests zullen zich ontpoppen! Wat nemen zij mee? ENVELOPPEN!! (voor wie nog vragen over cadeaus had……..een bijdrage in de kosten wordt het meest gewaardeerd). Ik heb er zin an!(en daar gaat het om) Groet Rob Hefner.

Lieve vrienden, de eerste celebs zijn geland en verblijven op verschillende locaties in het land. Het aftellen is dus begonnen. Zaterdag 19 april : Inloop-boRRel/champangsje en buffet vanaf 18:00 uur!!! Tevens de mogelijkheid voor een meet en greet met O.A: Eddy Mercury, Karelyn Monroe, Dennis Guetta, Amy Whinehouse, Rambo en Madonna!! Cheers Rob Hefner en bunnies.

Het eten was prima, de sfeer super, kortom: een topfeest, al werd het ruw onderbroken door de slechtste toespraak aller tijden. Wederom kwam uw verslaggever ogen en oren tekort om alles te registreren. De voetbal was goed vertegenwoordig. We zagen veel teamleden, ex-teamleden en gastspelers die verkleed waren als Freddy Mercury,
The Beatles, Janssen en Jansen, een vliegenier, George Michael, een tennismeisje en een onverlaat. Als iedereen net zo creatief zou zijn in het verkleden als op de grasmat, zouden we met afstand bovenaan staan. Het feest leverde genoeg anekdotes op voor een heel seizoen, maar laten we ons beperken tot de constatering dat ook op dit feest Rob U. tig maal meer beweegde dan op het veld. Nou maar hopen dat dit feest goede inspiratie opgeleverd heeft voor de slotfase van dit seizoen.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.