Competitie Papendrecht 3 nadert het eind

Competitie Papendrecht 3 nadert het eind

Nog twee wedstrijden en dan zit de competitie er weer op voor Zondag 3. Een competitie waarin te weinig punten worden behaald en het te vaak “net niet” is. Wellicht dat de spelers de laatste 2 wedstrijden nog een keer alles willen geven om zo 6 punten aan het totaal toe te voegen.

Dat moet dan zondag eerst gebeuren in Hank tegen mede-laagvlieger Be Ready. Papendrecht mist wederom wat spelers en bovendien is het afwachten hoe het feest van Rob van den S. verwerkt is. Uw verslaggever is echter positief en rekent op een driepunter.

De wedstrijd begint om 11.00 uur en de bussen vertrekken om 10.00 uur vanaf De Markt.

De politie van Hank heeft naar aanleiding van de bekerfinale een algeheel vuurwerkverbod afgekondigd en wij verzoeken iedereen zich hieraan te houden.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.