Het lek is boven

Het lek is boven

Het heeft even geduurd maar Zondag 3 heeft de eerste overwinning in kalenderjaar 2014 binnen. Het kon ook niet uitblijven na al die weken van goed en verzorgd spel. Toch ging het nog stroef in de eerste helft.
Be Ready 5 nam de voorsprong en de Papendrechters speelden niet goed genoeg om aanspraak te maken op de gelijkmaker. Na de thee was alles anders. Binnen de minuut was het Patrick “Pellè” van Wijngaarden die de gelijkmaker binnen tikte. Daarna was het de Papendrechtse George Best, Kessi van den Hoven die de verdediging van Be Ready tureluurs draaide en 2 maal scoorde. Tussen die 2 treffers in kreeg Zondag 3 kans op kans. Maar paal, lat en de keeper stonden meerdere doelpunten in de weg. Be Ready gaf niet op en wist in de slotfase de aansluitingstreffer te maken.

Gelukkig was het King Ramon Lafour zelf die, direct daarop volgend, na een geweldige actie, het leer met de binnenkant van de rechterteen de bovenhoek in joeg. Al met al een dik verdiende overwinning en 3 punten voor Zondag 3. Andere opvallende spelers waren invaller doelman Herman Woudenberg met goed keeperswerk en Luciën Louwman die, als Jan Ceulemans in zijn hoogtijdagen, heerste op het veld. Ten slotte nog een dankwoord voor de uitstekende scheidsrechter uit Hank in deze sportieve wedstrijd tegen een leuke tegenstander.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.