Op karakter naar de winst

Op karakter naar de winst

Het was alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2013/2014. Op veld 2 van het Slobbengors trad Zondag 3 aan tegen GSC/ODS 4 uit Dordrecht. De aanloop naar de wedstrijd was rommelig. Geruchten in de wandelgangen, het doel was stuk en werd vlak voor de aftrap nog gerepareerd door Henk, de tegenstander was wat laat. Dit alles had zijn weerslag op het spel van Zondag 3, dit was ook rommelig. De gasten waren nog het meest gevaarlijk in de eerste helft maar de uitstekend keepende Gerrit Landstra hield vooralsnog zijn doel schoon.
Ruststand 0-0.

Zoals gebruikelijk kwamen de supporters pas in de tweede helft. Zij zagen een beter Zondag 3 en ook het spel werd beter.

Toch waren het de gasten die de voorsprong namen. Maar uit een corner van Frank Glimmerveen was het Edwin Duinhouwer die het hoogste klom in het luchtduel en de gelijkmaker binnen knikte. Zondag 3 ging vervolgens voor de volle winst en die kwam er ook verdiend. Na een mooie aanval en dito actie van Kenneth van den Hoven aan de achterlijn legde de linksbuiten keurig terug op Ramon Lafour die de bal kiezelhard langs de Dordtse doelman knalde. In de resterende tijd drongen de gasten nog aan maar Zondag 3 hield op karakter stand. Een verdiende overwinning.

Na afloop in de kantine was het uitermate gezellig. Bovendien werd er een heerlijke verse groentesoep geserveerd die onze teammanager zich goed liet smaken!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.