Zondag 3 speelt halve finale beker

Zondag 3 speelt halve finale beker

Het zal druk worden zondag 11 mei aanstaande op het Slobbengors als Papendrecht Zondag 3 vanaf 10 uur in de halve finale van de beker uitkomt tegen Ophemert 2. De wedstrijd zal geleid worden door een officiƫle KNVB-arbiter met de heer P. Bosselaar als Papendrechtse assistent-scheidsrechter. De toch al trouwe aanhang is in alle staten en haalt alles uit de kast om hun helden in de finale te krijgen. Een finale, die op zaterdag 31 mei 2014 op het neutrale terrein van SC Everstein zal worden afgewerkt. Papendrecht 3 is een ploeg met voetballers die voor een deel al vanaf 1985 samenspelen. In die tijd werd er aangetreden tegen de eerste elftallen van inmiddels verdwenen clubs als Merweboys en Merwede. Inmiddels speelt het derde al weer jaren in de reserve 6e klas.

De halve finale kan bijgeschreven worden op het lijstje memorabele wedstrijden, waarvan het derde er al een aantal gehad heeft. Legendarisch is onder andere de beslissingswedstrijd tegen SC Amstelwijck om de degradatie uit de reserve 5e klas in mei 2004. De KNVB besloot dat er gespeeld moest worden op neutraal terrein (EBOH), met twee neutrale grensrechters en toen het na 90 minuten nog 0-0 was, moest er vrolijk 30 minuten verlengd worden. Rood-zwart verloor uiteindelijk na strafschoppen. Een jaar later won de ploeg op 24 april 2005 in een zinderend duel thuis tegen concurrent DIVO 4 en werd het eerste en enige kampioenschap gevierd.

De voorverkoop is inmiddels in volle gang, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Zondag 3 rekent op uw steun!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.