Met opgeheven hoofd van het veld

Met opgeheven hoofd van het veld

Het beloofde een kraker van jewelste te worden, de halve finale van de beker. Op het eigen Slobbengors trad Zondag 3 aan tegen Ophemert 2. Het hoofdveld was ondanks de regen uitstekend bespeelbaar, al was de regen wel van invloed op het toeschouwersaantal. De meeste spelersvrouwen lieten het op Moederdag afweten. Op zich jammer want ze misten een heerlijke wedstrijd. Zondag 3 gaf alles en was van plan de huid duur te verkopen aan het jeugdige team uit Ophemert. De eerste helft ging dit uitstekend. De veldspelers knokten voor iedere meter en mocht er een aanvaller van de tegenstander doorkomen, dan was daar de excellerende doelman Hans Hoogendoorn die werkelijk fantastische reddingen verrichtte.

Uiteindelijk won de ploeg uit Ophemert toch. Via doelpunten vlak voor en na de rust namen zij de voorsprong in de wedstrijd. De Papendrechters konden aanvallend te weinig brengen, al probeerden ze het wel. Maar Ophemert was sterk in de omschakeling en scoorde nog 3 maal. De overwinning voor de gasten was volkomen verdiend. Maar gelukkig wist Zondag 3 via Ramon Lafour wel de eretreffer te maken. En tegen twaalf uur floot scheidsrechter Bohla voor het einde van de wedstrijd. Zondag 3 kon met opgeheven hoofd van het veld en wij wensen bij deze Ophemert 2 alle succes in de finale!

2 Antwoorden op “Met opgeheven hoofd van het veld”

  1. Addy vd Kolk schreef:

    Jammer mannen, maar een klasse prestatie om in de 1/2 finale te komen. Een hoogtepunt in de historie van de vv Papendrecht!
    Niet treuren dus en vol DOORTRAINEN om het volgend seizoen dit minstens te evenaren.
    Addy vdK

  2. Rene van der Gijp schreef:

    Lachen man, Papendrecht 3 in de halve finale. Die dachten dat ze de Champions League speelden, is toch mooi man. Beetje achter die jonge ventjes aanrennen op dat grote hoofdveld en dan omvallen van vermoeidheid, hahahahahaha. Geeft toch niets joh, leuk man.