Zondag 3 speelt puik 7×7-toernooi

Zondag 3 speelt puik 7×7-toernooi

“Hallo allemaal, vaardigen we een ploeg af voor het 7×7-toernooi op de feestelijke Slotdag op zaterdag 7 juni, denken we een team te kunnen samenstellen of niet? Gaarne zo spoedig mogelijk reageren. Ik ben zelf voorlopig nog geblesseerd, dus ik doe in elk geval niet mee. Groeten, Jan Willem.” “Hallo, ik ben er niet bij. Kan nog steeds niet lopen, heb
6 dagen in het gips gezeten. Mijn enkelbanden zijn opgerekt ook, moet naar het ziekenhuis, foto’s laten nemen. Groet Gerardo.” “Hallo Gerardo, dat is een flinke blessure zeg. Daar ben je zo te horen nog wel even zoet mee. Sterkte gewenst, toch nog een fijne zomer en tot volgend seizoen. Groeten, Jan Willem.” “Hi, ik sla even over, Best Regards, Rainier.” Edwin: “Ik kan niet.” “Ik ben er niet. Met vriendelijke groet, Luciën.”

“Ik ben er. Met vriendelijke Bouwmaat groet, Herman.” Johan. “Ik ben er ook bij!” Kenneth: “Hoi, ik kan afhankelijk van de tijden waarschijnlijk ook wel. Moet laat in de middag naar Pinkpop, dus als we niet ver komen kan ik wel wat wedstrijdjes meespelen (-; P.S.: kunnen we ook tijgeren op deze feestelijke Slotdag?”

 

Kenneth aan het tijgeren

 

“Ik wil ook best wel. Desnoods kan ik nog wel iemand vragen. Groet, Marcel.” “Ramon: “Als er genoeg zijn, wil ik wel mee doen.”
Datum: 26-05-2014 21:54, onderwerp: We doen mee aan de Slotdag van VV Papendrecht. “Hallo allemaal, voor de Slotdag op zaterdag 7 juni hebben Gerardo, Rainier, Edwin, Luciën en ikzelf afgezegd. Gerrit en Patrick hebben in het verleden aangegeven niet aan 7×7-wedstrijden te willen meedoen. Ik meen me te herinneren dat Arie eerder gezegd heeft niet te kunnen. Klopt dat Arie? Johan, Herman, Ramon en Marcel willen graag meedoen. Kenneth komt ook, maar moet eerder weg. Frank L. heeft gezegd wel te willen keepen. Edwin: kan jij zorgen dat het keeperstenue bij Frank L. komt, zodat hij op het doel kan? Alvast bedankt. Het lijkt me dat we voldoende mensen bij elkaar kunnen krijgen. Ik zal ons wel inschrijven. Niet iedereen heeft gereageerd. Zouden Wim, Rob U., Rob S., Wilco, Frank G. en Eric kunnen doorgeven of ze wel of niet komen? Overigens is het toegestaan om (schoon)zonen, andere familieleden, vrienden of bekenden mee te laten voetballen. We zitten mogelijk krap in de mensen, het lijkt me daarom geen slecht idee om over gastspelers na te denken. Wel graag dat doorgeven zodat we weten hoeveel mensen we hebben. Het moeten er ook weer niet al teveel zijn. En alleen echt goede gastspelers inhuren uiteraard. We gaan vanzelfsprekend voor het kampioenschap. Indien we gastspelers hebben, zou het wel eens problemen met de tenues kunnen opleveren. Marcel: kan jij je blauw-witte KD-toernooitenues meenemen? Dat lijkt me niet onhandig. Het voetballen staat overigens voor de tweede helft van de middag gepland. De precieze tijden zijn nog wat onduidelijk. Na het voetballen volgt een barbecue. Dit kost 10 euro per persoon. Als je mee wilt mee-eten, dien je je van tevoren in te schrijven, zie de website van VV Papendrecht. Groeten, Jan Willem.”

“Hoi JW, ja dat klopt, ik ben verhinderd op 7 juni. Wel leuk dat we als Zondag 3 toch meedoen op de Slotdag. Groeten, Arie.” “Hallo, ik ben er niet bij. Wim.” “Ik moet werken op zaterdag, dus ik kan niet! Tot de 14e, Gr Frank.” “Hallo, ik kom niet. Groeten Wilco.” Eric: “Hallo JW…. ik geef me ook op! Kan dat nog?”
Hallo allemaal, op de Slotdag, op zaterdag 7 juni, nemen we vanaf 15 uur deel aan het 7×7-toernooi. Het team bestaat op dit moment uit Frank L., Herman, Johan, Ramon, Marcel, Eric en Kenneth. Kenneth gaat wel eerder weg. Rainier, Wilco, Edwin, Wim, Gerrit, Patrick, Luciën, Frank G., Arie, Gerardo en ik doen niet mee. Onze bekende slome duikelaars, Rob U. en Rob S., hebben nog niet gereageerd. Op dit moment hebben we er dus nog niet genoeg. Ik doe zelf niet mee en heb geen zin deze keer iets te regelen, dat moeten anderen maar eens doen. Maar, zoals gezegd, in principe kan iedereen meedoen. Houd er wel rekening mee dat gastspelers tenues nodig hebben. Succes met het regelen en het toernooi. Groeten, Jan Willem.”
Rob U.: “Hoop dat ik mee kan doen zaterdag, kan het alleen nog niet bevestigen…. slome duikelaar nr. 2.” “ Beste mensen, ik tel er nu 6 en Kenneth die eerder weg moet. Denk dat we er minimaal 9 nodig hebben. Eventueel kan ik wel 2 à 3 voetballers regelen, dus als jullie geen bezwaar hebben zal ik morgen even een paar toppers vastleggen. De bekende blauwe tenues neem ik volgende week wel mee. JW zijn we wel al ingeschreven? Groet, Marcel.”
“Frank L., Herman, Johan, Ramon, Marcel, Eric en Kenneth, dat zijn er toch echt 7, hoor Marcel. En als Rob U. mag van Petra, zijn het er 8, al moet Kenneth eerder weg. En Rob S. heeft nog niet gereageerd. En ja, we zijn al ingeschreven. Wat de tenues betreft: Frank L. heeft het KD-keeperstenue nodig. Volgens mij heeft Edwin dat. Ik heb hem al 2 keer gemaild of hij ervoor kan zorgen dat Frank L. over de keepersuitrusting kan beschikken, maar ik heb nog geen reactie ontvangen. Groeten, Jan Willem.” “Ik zorg dat keeperspullen bij Frank L komen. Gr Edwin.” “Hallo JW cc Kenneth, klopt JW, 6 + Kenneth. Kenneth: kan jij aangegeven hoe laat je weg moet? Groet, Marcel.” Kenneth: “Tussen 17:00 en
17:30 uur. Groet, Kessi.”

“Hallo Robbies, voor komende zaterdag 7×7 hebben we er nog niet genoeg. Rob U. weet je al of je er zaterdag bij bent? En Rob vd S. …? Voordat ik gastspeler(s) gaat vragen. Laat het z.s.m. weten. Groet, Marcel.” Rob U.: “Hoi Marcel, ik ben er zaterdag gewoon bij en in bloedvorm waarschijnlijk…. Groet, Rob.” “Hoe zo gastspelers “vragen”? Zoons en vrouw Knipscheer moeten toch gewoon verplicht meedoen? Groeten, Jan Willem.”
“Mannen, zaterdag 7×7 toernooi, eerste wedstrijd 15:00 uur. Lijkt me handig een half uur van te voren aanwezig te zijn, dus 14:30 uur op het Slobbengors. De onderstaande atleten hebben te kennen gegeven mee te doen. 1. Kenneth (gaat eerder weg), 2. Ramon, 3. Rob U., 4. Herman, 5. Johan, 6. Eric, 7. Marcel, 8. Keeper Frank L., 9. Gastspeler Ronald Visser. Tenues regel ik, keeperspullen heb ik niet maar Edwin zal ervoor zorgen dat die bij Frank L. komen heb ik begrepen. Groet, Marcel.” Edwin: “Keeperspullen heb ik al afgeleverd bij Frank L.”
“Voor de atleten die morgen meedoen: we spelen de eerste wedstrijd om 15.00 uur, tegen Zondag 2 (makkie), graag minimaal een half uur van tevoren aanwezig. Ik neem de tenues mee. Frank L. heeft de keeperspullen inmiddels. Edwin: nog bedankt voor ‘t brengen van de keeperspullen bij Frank L. Groet, Marcel.” “….Na gedane arbeid gaat er een BBQ’tje wel in! De BBQ begint om 18.30 uur, kosten €7,50 voor kinderen en €10 voor volwassenen. Wie o Wie eet mee? Geef ff door, dan geef ik het door aan Coby Blom. Gr Johan.”

Onder leiding van een uitblinkende Ramon en met een ijzersterke Frank L. op doel speelden we een beregoed toernooi. Zagen ook toeschouwers Patrick en Jan Willem. De laatste zag eruit als een Amerikaanse toerist, alleen het tasje op zijn buik ontbrak nog. Tijdens het eerste duel was Zondag 2 kansloos. Het werd 2 – 0 dankzij treffers van Kenneth en Rob U. Ook Zondag 4 had weinig tegen ons in te brengen. Dankzij een ontketende Ramon werd het 2 – 1. De derde wedstrijd was tegen Zaterdag 5 met bekende namen als Mark vd L., Teus B. en sterspeler Aart van T. Ook zij waren tegen ons niet veel meer dan een stelletje zielige figuranten. Wederom scoorden we tweemaal, via Kenneth en Ronald, en achterin gaven we niets weg.
Het laatste duel was tegen de Zondagveteranen. Zij beschikten over een grote groep spelers en konden zo steeds voldoende rust pakken. Na het uitvallen van Herman met een liesblessure en Kenneth met een blaar op zijn rechtervoet hadden wij alleen nog de ijlings opgetrommelde Yannick als reserve achter de hand. Inmiddels hadden de meesten van ons al bijna een uur gespeeld onder een bloedhete en brandende zon op een hard veld 5. De geleverde inspanningen begonnen hun tol te eisen. Het wilde niet meer. Na een 0 – 3 achterstand konden we de eer redden dankzij een uiterst fraaie lob van Yannick. Al met al hebben we het prima gedaan op een leuk toernooi. Complimenten aan iedereen en de gastspelers bedankt.

“Heeft een van de spelers mogelijk mijn voetbalschoenen gezien. Ben ze vergeten 🙁 . Gr Frank L.” Johan: “Sorry, ik niet..,,” Ramon: “Ik heb ze meegenomen, dacht dat ze van Kenneth waren. Neem ze a.s. woe mee naar voetbal.” Ja, ja, Ramon ziet Frank L. kennelijk liever niet meer op ons doel, maar hij had het toch echt prima gedaan. Kenneth was snel weg gegaan omdat hij naar Pinkpop ging met een medeaanvaller – we noemen geen namen. De medeaanvaller was al halverwege zijn reis naar Limburg toen hij bemerkte dat hij de toegangskaartjes had laten liggen in zijn kledingzaak. Kon hij weer terug naar Hendrik-Ido-Ambacht. Echt opmerkelijk is dat nu ook weer niet.
Uw verslaggever heeft getracht foto’s van het voetballen te maken. Ik was echter zo dom om steeds achter ons doel plaats te nemen. Voor onze goal gebeurde echter praktisch niks. Frank L. was zich alleen maar aan het vervelen was en stond daarom steeds met zijn handen in zijn zij.

 

7x7 7juni2014 1          7x7 7juni2014 2

7x7 7juni2014 3          7x7 7juni2014 4

7x7 7juni2014 5          7x7 7juni2014 7

7x7 7juni2014 8          7x7 7juni2014 9

 

Johan: “….Foto van Slotdag, Zon3 tegen Zo4. Rob U. op de achtergrond had zeker kriebel. …” Rob U.: “Vrijdag voor de buis…..”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.