Voetbaluitje 2014

Voetbaluitje 2014

Begin mei kregen we het volgende bericht: “Beste mannen, aan mij de eer om als topscorer weer aan het voetbaluitje een slinger te geven. Helaas voor mij wordt het Breda deze keer, maar hoopvolle woorden van Pecto dat er veel leuke nieuwe tentjes zijn waar wij als ouwe dibbessen prima kunnen vertoeven, stemt mij hoopvol….. Zie jullie datumkeus graag tegemoet! Jullie topscorer Kenneth aka Kessi.”

“Kenneth van den Hoven wil een datum prikken voor de afspraak ‘Voetbaluitje 2014′. Klik op de onderstaande link om de afspraak te bekijken en uw beschikbaarheid op te geven.”

“Hallo jongens, de meesten van ons hebben gereageerd op de datumprikker van Kenneth. Als de rest volgt, kunnen we de datum vastzetten en het restaurant gaan boeken!? Het lijkt nu 24 mei of 14 juni te worden, met een licht voorsprong voor 14 juni! Ik hoor het graag, kan ik gaan reserveren. Groetjes, Frank.”
Ramon: “14 juni is voor mij akkoord!” “Hi, ik weet het derde weekend van mei of 14 juni voor mij ok is, andere datums zitten we vol. Gr Rainier.”

Half mei konden we op de mail lezen: “Hoi voetbalschatjes, het pleit is beslecht. Het kan gezien het grote verschil in voorkeur voor 14 juni aanstaande geen andere datum meer worden. 14 juni dus naar Breda ,eten en bieren, gezellig hoooor!! De volgende helden hebben aangegeven mee te gaan: Arie, Edwin, Gerrit, Johan (komt na het eten!), Kenneth, Frank, Luciën, Marcel, Ramon, Rob U., Rob S., Wim, Herman, Gerardo, Rainier (misschien in Brazilië tegen die tijd!?). Van Eric hebben we nog niets gehoord, hopen uiteraard dat je meegaat!! Nadere info volgt uiteraard. Kusjes, Frank en Kenneth.” “Vergat net de belangrijkste Pat Vinguard, die gaat natuurlijk ook mee! Kusje Pat, maak het wel goed met een chardonnay’tje uit 1964 of zo! Groetjes, Frank.”
“Hallo allemaal, ik heb zeer waarschijnlijk half juni andere verplichtingen. Ga er maar vanuit dat ik niet meega. Groeten, Jan Willem.” Eric: “Hallo… 14 juni komt mij ook het beste uit!” Ramon: “Heren, is de 14de nu definitief voor uitje?” Frank: “De 14e is definitief, overgrote meerderheid had voorkeur voor deze datum! Groetjes Glim.”

Begin juni: “Hoi voetbalschatjes, het restaurant in Breda is geboekt: zaterdag 14 juni tussen 19.15 en 19.30 uur. Het heet ‘Publieke Werken’! Ik heb een tafel voor 15 tot 17 geboekt! Laat nog even weten of jullie definitief meegaan en hoe en met wie jullie rijden! Wellicht dat een taxi vanaf Willaerts een optie is! Hoor het graag! Gr Frank.”
Ramon: “Ik ben van de partij, rijd direct naar Breda.” Frank: “Zouden jullie net als Ramon z.s.m. willen laten weten of jullie er zijn? Dit in verband met het definitief doorgeven van de tafelbezetting! En hoe jullie er heen gaan, eigen gelegenheid of taxi Willaerts (18.30 uur), kan ik evt. taxibusje regelen!? Glim.”
“Hallo vrinden, ik ben erbij en kom rechtstreeks naar Breda, ik laat me rijden 🙂 . Best Regards, Rainier Wolsleger.” “Ik ben er, kom met eigen vervoer. Met vriendelijke Bouwmaat groet, Herman.” “Ik ben er. Laat manier van vervoer nog weten. Gr Edwin.” “Ik meld me ook aan voor de taxibus… Gr Edwin.” “Ben erbij. Met taxi vanaf Willaerts lijkt me prima… Tot zaterdag! Gerrit.”
“Glim, ik ga rechtstreeks met eigen vervoer naar Breda. Ik ga het zo regelen dat ik toch met jullie mee-eet!! Gaat dat lukken voor jou i.v.m. de reservering? Of ik bij Jules of bij Cinda slaap, laat ik nog ff weten. Gr Johan.” Rob U.: “Ben er bij… met taxibusje lijkt mij wel handig….” Kenneth: “Present… Rij mee met Robbie Uitermarkt… Kessi.” Rob U.: “Die Kenneth… een lieverd….” “Graag mee met de taxibus! Groet Robbie S.”
Frank: “Van Patrick, Luciën, Arie, Eric en Marcel en Jan Willem zou ik graag nog horen of ze definitief mee gaan eten en of ze gebruik maken van de taxi bij Willaerts of zelf rijden!? Gr Glim.”
“Ik kom niet. Veel plezier de 14e. Groeten, Jan Willem.” Eric: “Ik kom en ga met eigen vervoer…. hoe laat schuiven we aan?” Patrick: “Hey Glim, ik ben de 14 de aanwezig, vervoer wordt geen taxibusje.” “Hallo Frankie, ik ga definitief mee de 14e, maar ga niet met de taxi mee. Groet, Marcel.”

Kenneth: “Hoi voetbalgasten, even een logistiek bruggetje opzetten. Zoals ik hoor gaan er een paar jongens rijden. Is denk ik handig dat we dan meerijden naar Breda en dat we het terug op dat moment regelen? In ieder geval rijdt Ramon vanaf Papendrecht naar Breda waar er drie bij kunnen. Volgens mij rijden ook Patrick, Eric en Luciën vanaf Papendrecht naar Breda. Zijn er nog meer die rijden? Ik rijd met Ramon mee en wellicht kunnen we met deze mailwisseling dan ook alle andere plaatsen vullen. Is dat een idee? Groet, Kessi.” “Ik wil ook graag met Ramon meerijden. Bedankt! Groet, Arie.”
Frank: “Ik rijd ook graag mee. Kenneth: misschien wil jij een overzichtje maken van wie er met wie meerijdt!? Dan kan ik eventueel nog een taxi bellen voor degenen die overschieten! Wel lastig als er 2 of 3 overschieten, wordt het voor hen een duur ritje! Het lijkt mij dus alleen maar zinnig als iedereen ergens bij in kan stappen! Volgens mij zijn we met een man of 17! Wilco, Jan Willem en Roland Driece komen niet! Half zeven bij Willaerts verzamelen!?”
Rob U.: “Hallo eeuwige talenten, ik zorg dat ik zelf in Breda kom, want ik heb eerst een boottocht en weet niet tot hoe laat dat duurt…… Waar zit dat tentje ‘Publieke Werken’? Heb niet zo’n goed richtingsgevoel namelijk….” Daar zijn we wekelijks op de velden getuige van.
“Ik rijd met Lucien mee. Gr Edwin.” “Dag Breda-gangers, ben om half 7 bij Willaerts en hoop dan met iemand mee te kunnen rijden! Groet, Gerrit.”
“Hallo voetbalschatjes, aanstaande zaterdag willen we om 18.30 uur vanaf Willaerts vertrekken richting Cafe-Restaurant ‘Publieke Werken’, St Annastraat 12, 4811 XK Breda (centrum), tel. 076-5218625. Een aantal van ons heeft aangegeven te willen rijden. Als we 3 of 4 auto’s hebben denk ik dat we heen geen taxi hoeven te bestellen. Kunnen jullie vandaag aangeven wie er vanaf Willaerts gaan rijden!!!?? Wilco, Jan Willem, Louis de Haas en Roland Driece hebben aangegeven niet mee te gaan. Ik ga ervan uit dat de rest gewoon komt, anders graag even een e-mailtje of telefoontje! Groetjes, Frank en Kenneth xx.” Ramon: “Yo!”

Rob U.: “Doe mijn best om het te halen, maar weet het niet zeker…als ik het niet haal, zorg ik wel dat ik zelf in Breda kom….” “Ik zorg dat ik om 18:30 uur bij Willaerts ben. In ieder geval rijdt Edwin mee, dan heb ik nog wel een aantal plekken vrij. Met vriendelijke groet, Luciën.” Rob U.: “Als ik op tijd ben, stap ik wel in graag….. of een ander, moet toch lukken om met z’n allen te gaan…..” Eric: “Er kunnen er drie meerijden…. ben om 18.30 uur bij Willaarts.”
“Het is geregeld, er zijn voldoende chauffeurs en we vertrekken om 18.30 uur vanaf Willaerts! Patrick, Luciën, Eric en Ramon rijden. Terug gaat een aantal met de taxi! Groetjes en tot zaterdag. Frank en Kessie xx.” Rob U.: “Altijd lastig om dit soort dingen te regelen…..” Waarom doe jij dat dan voortaan niet, Rob? O ja, omdat er dan niets van terechtkomt.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.